babylycka

4 babylycka

3247 visningar

Livmoder vecka 11

Jag funderar lite :)

 Är nu i vecka 11 men har känt min livmoder väldigt länge. Sen v 7 typ? Den ligger lite ovanför "troskanten" nu kan man säga. Som en hård knöl =S

Vad kan det bero på? Kan det vara tvillingar?

8 Svar (äldsta svaret först)
 • 4

  Jackan86s

  5 Jackan86s

  ja är i v.12+1 nu och ja känner min livmoder en bit nedanför naveln, men ja har också känt den länge, fast den är lite högre upp nu, men ingen aning om det är en eller två =S Men min mamma var stor tidig också, så de är säkert så med mig med.. men vi får se =)

 • Asså jag fattar inte :S alla pratar om att de känner livmodern... jag känner ingenting  är i vecka 14+1

 • 6

  San87

  0 San87

  Jag börja känna livmodern i v12. När jag skulle huka mig då tog det "i" om man säger så.

  Du kan känna om du försiktigt klämmer lite under naveln kan du känna hårdhet.

  Nu i v.21 så är magen stenhård så, känn lite försiktigt så hittar ni den!

 • 7

  babylycka

  4 babylycka

  Tack för alla kommentarer! =) Ja det är inte bara med alla funderingar man har runt graviditeten. Känns som om man övertänker allt, "kan det vara så"  eller det är nog så" bla bla :)

  Det är väl att jag har en livmoder högt upp från början kanske eller är jag bara stor ändå eller så är det tvillingar.... ;) Skönt att känna nåt iallafall!

  Vill bara att det ska gå bra den här gången.

   

 • 8

  emerica

  4 emerica

  Min BM klämde på minnmage igår.. Hon blev orolig och skickade in ett UL redan nästa vecka.. Hon tyckte min livmoder var på tok för högt upp.. I cm från naveln. O jag är bara i v.12+1.. (enligt uträkningarna) får se på måndag exakt vad som gäller.. Mina vänner tycker att jag är gigantiskt och skämtar om tvillingar.. Jag själv är livrädd..