Emsan

0 Emsan

1331 visningar

Kolla kön i Gbg? vecka 26

Hej!

Jag o "gubben" tänkte gå o kolla vad det är för kön på våran lilla "Plupp" MEN Jag vet inte vart man ska vända sig, har tyvärr hört olika skräck historier om de som har betalat 500 å sedan kom det ut något annat. Vad jag förstod är det viktigt att bm visar könet så att man tillsammans kan se vad det är för något man har i magen.

Så.. är det någon som vet helt bestämt att man gör så på det stället du/ni var på så blir vi glada att få veta det =)

 

Tack på förhand!

6 Svar (äldsta svaret först)
 • Jag bor i gbg och gjorde på emmaultraljudsklinik. SUPER bra är det där :) Fick 11 st bilder på både foto och CD-skiva. Grundlig undersökning (precis som på RUL) och ett papper med allt hon undersökte och även könet :)

  Dom får inte skriva ner på pappret va könet blir utan att vara helt säkra :)

  750 kr betalade vi för detta och sååå värt varenda öre. (plus i kanten är att de har olika sorters kaffe, juicer, godis och frukt i vänterummet, samt väldigt snyggt där inne med mycket tända ljus och fin stämning :)

 • 2

  EmelieH

  5 EmelieH

  Gjorde också könsul på Emmaultraljudsklinik.

 • 3

  Emsan

  0 Emsan

  Ok! Tack så jätte mycket, det låter som om dom tar sig tid då med andra ord =)

 • Har också gjort könsUL på Emmaultraljudsklinik (dock i malmö) håller med Septemberbebis, de är verkligen superduktiga där och tar väl hand om en. :)

 • Jag tror nog alla som kollar kön visar på bilden.. Min vanliga barnmorska på mödravårdscentralen gjorde köns-ul på mig och då stannade hon bilden och pekade så att jag också skulle se.. Men dom gör väl inte på alla ställen så, har iallafall bara hört gott om Emmaultraljudskliniken :)

 • 6

  Emsan

  0 Emsan

  Ja i morgon e det då dax för 3D bilder o könsul =D Jag är jätte nervös och jätte glad samtidigt!! Vi bokade tid nu på Emmaultraljudskliniken här i Göteborg