nyblivenFru

3 nyblivenFru

6814 visningar

Knölar i brösten? vecka 4

När jag klämmer ihop ena bröstet längst in mot kroppen så känner jag en stor knöl. Kommer ihåg att jag hade så i tånåren med men då sa dom att brösten växte. Undrar nu vad det är, behöver jag kolla upp det? Idag har det värkt ganska mycket med. Ska väl tillägga att jag tror jag är gravid med kan det ha med mjölk att göra? Fast det gör inte sånt ont om man säger men knölen kanske beror på det?
3 Svar (äldsta svaret först)
 • Brösten är fulla av köttlar som kan svälla och ömma i och med graviditeten (eller inför/under mens men för dig får vi hålla tummarna för graviditet). Är du orolig så be BM eller en gynläkare att undersöka bröstet. Jag upptäckte också en knöl för några år sedan och bad gynläkaren kolla. Hon kände också och skickade mig på mammografi men det var som sagt bara svällda köttlar. Men det kan vara skönt med en ordentlig vetskap. Lycka till!

 • hej jag har samma knöl som du beskriver jag fick det efter att jag
  födde min son och har haft det nu i 11 månader jag gick till läkare gjorde
  ett ul till brösten och dom tog blod prov från den dom stack in ett nål och ändå vissade  sig
  inte vara något och har värkar ibland då och då stör som bara det och det värsta att
  dom inte viste vad det var så vet inte om jag ska söka läkare igen eller går det av sig  själv ska vänta lite till

 • Ok ja det kan ju låta logiskt att det är körtlar. Jag har fått 2 jätte svaga sträck på ett hcg test men jag vågar inte redigt tro på att jag är gravid då det är så tidigt och jag ej känt några grav syptom ;) Jag avvaktar lite och ser då får jag mer ont får jag väl söka för det. Tack för svar :)