_Sofie_

5 _Sofie_

3671 visningar

Kanske inte va ett mf, hjälp?

Hej, fick en kraftig blödning för snart 3 veckor sedan, på gyn kunde de inte fastställa om det vore ett mf eller inte då magen inte mjuknat och livmodern var inte öppen, så de bad mig ta ett nytt test igen om 2 veckor (snart gått 3) och nu har jag precis fått ett plus, har mina symtom kvar och magen har blivit mer svullen, så det ser ut som att något skulle kunna finnas där., finns de någon som varit i liknande situation fast som fortfarande varit gravid ? Vill väldigt gärna ha barn men blir lite förvirrad nu när jag inte vet hur jag ska tolka mitt plus..
745 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Nissan

  5 Nissan

  jag tror att du fortfarande är gravid, om man läser lite på denna sida så ser man snart att flera har haft både kraftiga, smärtssamma och långvariga blödningar utan mf. håller tummarna för dig!

 • 2

  Missmadde

  7 Missmadde

  Var en tjej här för ett tag sen som fick reda på att hon var gravid Igen (trodde hon) men visade sig att hon var i v. 21. 

 • 3

  _Sofie_

  5 _Sofie_

  Tackar för svar, som sagt, mina symtom har inte försvunnit efter blödningen, och de kunde inte se ngt på VUL, men får väl hoppas på de bästa :) kram