SandM

2 SandM

1463 visningar

Känner inte bebisen, vecka 34

Jag vaknade imorse och var helt förtvivlad över att jag hade sovit hela natten. Brukar vakna minst tre gånger av att det sparkar gör ont eller är kissnödig.

Ingenting. Försöker ruska, magen upp och gå, dricka mycket vatten, ingenting. Duscha då brukar det vakna i magen och jo! en liten liten buff i sidan. Ringer förlossningen som kallar in mig.

Bm kollar ul och ser att fostervatten är ok och flöde i navelsträng. Och säger att han visst rör sig, men jag känner inget.

Varför känner jag inte? Jag känner mig knappt gravid, brukade känna bebis hela tiden i magen, brukade se ut som det koka i magen på morgonen. Vad har hänt? nån som känner igen sig?

3 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  anneli_g

  5 anneli_g

  lugn! alla bebisar behöver väl  en vilodag då och då ;) din lilla plutt mår toppen. min dotter hade också vilodagar ibland. hon har alltid vart frisk och nu är hon en 8 veckor gammal solstråle :) snart har du din lilla ängel hos dig!

 • Den kan ha Vänt sig om så den sparkar inåt- jag blev också orolig en dag när Thule låg i magen.
 • 3

  Missydi

  4 Missydi

  Jag har haft precis likadant.
  När vi fick komma in så skrattade min barnmorska åt mig och frågade om jag verkligen inte kände någonting alls då han rörde sig som en galning och  nej det gjorde jag inte.

  Tror att det berodde på att han sparkade på moderkakan..