memme85

4 memme85

1532 visningar

Känner ingenting! :( :/ vecka 16

Hej! Jag är gravid i v 16+0.. Väntar tredje barnet,kände fosterrörelser med första barnet i v15+3 andra i v 14+.. Men med detta har jag inte känt något :/ jag har hört bebis hjärta slå så jag vet att bebis är ok.. Men varför känner jag inget? Blivit förlöst med akuta snitt båda barnen,kan det va att vävnaden är tjockare nu efter två snitt och därför jag ej känner eller vad kan det bero på? Lite orolig?
4 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Cissii13

  7 Cissii13

  Det kan vara så att du haft moderkakorna i bakvägg med dina två första, men att den ligger i framvägg denna gång! Då brukar de flesta behöva vänta lite längre innan de känner några rörelser! Och förresten så tycker jag att du känt väldigt tidigt med dina barn faktiskt! Jag är gravid nu och har moderkakan väldigt långt uppi bakvägg, men jag kände ändå inte första rörelserna förrän i v 17 :)

 • 2

  memme85

  4 memme85

  Jo det kan ju va så att den e i framlägg denna gång... Det är ju olika från person till person hur tidigt/sent man känner fosterrörelser.. Jag var iallafall glad att jag kunde känna tidigt :) får se när jag känner denna gång.. Har rul den 6e mars så får se hur moderkakan ligger då...
 • jag kände inget förrens vecka 20 eller nått så de e inget att oroa sig för!! tror min va i framvägg oxå. när ja va på RUL i vecka 18 sprattla han som galen o kände inte ett skvatt så de e inte någon fara!
 • 4

  lillT

  4 lillT

  Med första kände jag i v 15 med andra i v 22 men hade då moderkakan i fram. Så det kan mkt väl vara likadant för dig:) är oxå snittad.