morsan91

5 morsan91

1458 visningar

känner inga symptom!? vecka 6

Nu är jag riktigt orolig.. Går in i v 7 imorgon, men hade jag inte haft koll på min mens hade jag utan probleme gå omkring omedveten gravid! Enda jag har som visar på en graviditet är ingen mens och positivt test.. Sen ingenting. Inte ömma bröst, inte nån illamående, trötthet eller hunger. Ingenting! Ev lite smått växtvärk men de är de lilla. Är min andra de här så ja vet hur man känner sig gravid :) men nu kan jag glömma bort att jag är gravid.. Orolig att nåt är fel.. Nån som känt såhär å de varit ok eller helt fel? Har pratat med min bm om de å hon tyckt bara jag skulle njuta :( hjälp!
6 Svar (äldsta svaret först)
 • Hej! när jag väntade sonen hade jag inga symtom alls, förutom positivt test. ända ja kände av i den grav var sparkarna :)
 • Jag har inte haft tidiga symtom med någon av mina tre. Jag har två friska barn utanför magen och en frisk i magen :) Alla får inte symtom.
 • 3

  Tebbo

  7 Tebbo

  Jag har periodvis inte haft några symptom och tänkt att jag inbillat mig alltihopa, men sen kommer symptomen tillbaka veckan. Dock mådde jag sååå mkt sämre med flickan så känns lite skumt att jag mår så pass "bra".:) kan tillägga att jag alltid mår konstigt i olika perioder under menscykeln så illamående är inte ett säkert tecken för mig.;)
 • 4

  h-therese

  3 h-therese

  Detta är oxå min andra graviditet (v. 6+0 idag). Har inga ömma bröst å knappt nå växtvärk. Jag har fått för mig att allt är så uttänjt redan så det är därför man inte har nå ont :)
 • 5

  kristin2

  3 kristin2

  Jag kände ingenting heller, ingenting alls förrän v18-19 då det började bubbla lite i magen. Nu i v 24 har jag fått lite mage och halsbränna. Väldigt olika från individ till individ verkar det vara!
 • 6

  Sindi86

  1 Sindi86

  Jag gick ända till vecka nio utan att ja visste att ja va gravid sen gjorde jag ett test eftersom ja aldrig fick mens och då var jag gravid sen kände jag inget förns vecka 11 då jag började må lite illa hehe:-)