catja

5 catja

6635 visningar

Känner ej bebisen. När kände ni ert/era? vecka 18

Halloj Idag e jag 18 hela veckor o har ej känt bebisen alls :( tycker de e så jobbigt. Detta e mitt andra barn. Mitt första började fiskpirren redan i v 11 o bara fortsatta så varje dag. E så rädd att nått e fel. Min bm säger att de e normalt att känna senare fast de e nr två man väntar. Att jag kanske ej känner nått föränn i v 20, 21, 22. Känns så konstigt. Ja när kände ni av ert barn eller era?
1345 Svar (äldsta svaret först)
 • Jag har haft moderkakan i bakvägg alla tre o känt tidigt. Kunnat känns runt v 13-14 o se känna utanpå magen runt v 16-17. Men har flera vänner med moderkakan i fram, de har inte Kännt fören runt v 24-25 och då inte direkt kraftiga o synliga rörelser som jag haft..
 • 2

  chrissy16

  5 chrissy16

  Vi hade moderkakan i framvägg med första och börja känna runt vecka 20-21 (dock hadce vi pirret sedan vecka 11) Med barn nummer två börja vi känna i vecka 19 tror jag det var och pirret mycket tidigare. Snart kommer du känna bebisen och lycka till i din grav :)

 • 3

  Preacher1

  2 Preacher1

  Jag väntar mitt andra barn och är idag i v 18+2 och känner inte heller nått direkt. Har haft difusa känningar några gånger men inget säkert. Med stora barnet kände jag inte heller något förrän efter vecka 20-21 (minns inte helt). Du ska inte behöva vara orolig, det kommer :-) 

  Fast visst längtar man! Vill så gärna känna så att det blir verkligare.