Emimee

0 Emimee

1054 visningar

Kan jag vara gravid på nytt ganska nära en abort? vecka 6

Jag var gravid i september och gjorde en abort. Mina symptom då var att mina bröst var svullna och ömmade, jag kände mig konstigt sugen på saker och jag var lite illamående. Då var jag i vecka 6 när aborten utfördes.

Jag aborterade för att jag fortfarande hade skola kvar och inte skulle hinna klart min utbildning, samt att min partner precis hade blivit avskedad och vi inte hade någon inkomst förutom studiestödet.

Nu misstänker han att jag är gravid igen. Jag själv känner mig svullen och har varit rejält yr samt lite illamående. Men jag tycker inte att mina bröst har ändrats märkvärt.

Min mens är något försenad men förra månaden blödde jag rejält. jag vaknade på morgonen, ställde mig upp och ingenting i sängen men det bara rann klumpigt blod ur mig, jag antog att det var mens men den höll bara i sig i två dagar. jag brukar vanligtvis ha mens i 3-4 dagar.

Nu känner jag mig spänd i magtrakten, jag kissar ofta och har lite mensliknande smärta. Mensen på väg tänkte jag men den har ännu inte kommit.

Jag är lite nervös för att testa, för nu ser situationen mycket bättre ut. Han har fått nytt arbete i ett annat land och skolan är snart slut och jag skall strax flytta till honom igen.

Tänk om det är negativt nu när vi verkligen kan ta emot ett barn.

Jag har mått så dåligt för att jag aborterade det första barnet och känner mig glad om det skulle vara så att jag är gravid nu igen. 

Är symptomen samma varje gång?

4 Svar (äldsta svaret först)
  • 4

    Tatti

    0 Tatti

    Jag har också gjort abort en gång då jag var 16-17år gammal och jag har fått 2 missfall och nu är min första bebis på g är beräknad att komma nu den 17:e maj..Varje gång har det varit olika symtomer när jag kommit fram till att jag varit gravid..Jag har alltid blödit alla gånger förutom den här då har det inte kommit en ända droppe och jag har alltid känt det där med ömma bröst och jag tycker inte dem blivit så mycket större fastän jag fått massor av bristningar och gått från 75b-75c i bh storlek.. Jag tycker att du ska göra ett graviditets test och testa det visar sig inte alltid att man är gravid direkt man kan få vänta några dagar och göra ett nytt test :)

    Lycka till