villha

1 villha

1730 visningar

kan jag vara gravid?

har illamående nästan hela dagarna till&från haft det i över en vecka nu.Vissa dofter&smaker får mig att må illa,spytt.ömma bröst,lätt irriterad&typ molnvärk i nedre magen...kan bara vara i vecka 3 ..så de känns lite för tidigt för att ta g-test redan.. Kan inte räkna med mjölken som kommit ur brösten i över ett år som symptom.Det är nu 7år sen jag var gravid med min yngsta&då märkte jag av det i vecka 5 fast jag testa mig i vecka 6& det var positivt.Inte haft dom symptomen innan.Det är ju inget som jag&min kille planerat precis.Nån som haft riktigt tidiga symptom??

3 Svar (äldsta svaret först)
 • Jag hade sådana jävla klumpar och ömma bröst , kan inte komma ihåg när de va men de va ett tag innan jag gjorde g-test och de gjorde jag i 5+ , men ta ett digitalt nu för de kan man ju se redan i vecka 1-2... så jag hade symtom runt vecka 3.

 • 2

  villha

  1 villha

  Okej tack ska se till att köpa det på tisdag eller om jag väntar tills pojkvännen kommer..Idag vaknade jag,spydde bara av att torka upp kiss,efter min hundvalp som råkade kissa inne..Har haft en jobbig dag med illamående,halsbränna..samt typ samandragningar.Brösten e mer ömma nu än vad dom varit under året som gått.Menar förra året då brösten börja läcka mjölk så har jag inte varit öm i dom&inte känt mig "gravid"på så sätt.

 • 3

  villha

  1 villha

  Molnvärken har suttit i till&från..halsbränna,illamåendet värre,brösten likaså..ömma,kan knappt ha bh alls.Pojkvännen kunde inte komma i helgen så jag tar testet själv.Vet knappt vad jag ska göra..varit trött,irriterad.Men visar det negativt så e det ju något hormon fel.Men orkar inte vänta mera utan vill ha svar.