saraarkbark

5 saraarkbark

1244 visningar

Kan det vara ett tecken? vecka 35

Var hos bm idag på vanlig koll och då visade sig att min lilla flicka fixerat sig lite. Dock inte 100%, hon kænde och mætte magen (flera gånger, det brukar hon inte behøva gøra) och sa att huvudet var lite ruckbart. Sen sa hon nått om att det "inte behøvde ta så lång tid". (till førlossning antar jag?.) Och min bm har alltid varit førsiktig med vad hon sæger før att inte skapa falska førhoppningar. Hon satte upp mig till en tid till lækare om två veckor. Vad tror ni om detta? Kan det vara tecken på att min lilla kanske kommer ut lite tidigare? Någon annan som varit med om att bebisen fixerat sig "lite"? Ær i vecka 34+3 idag! 

7 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  jenta

  5 jenta

  sonen fixerade sig lite i va 29 men fixerade sig inte helt förräns den dagen innan han kom.

 • 2

  Anjelika

  2 Anjelika

  jag var hos min bm i vecka 35 (en tisdag)och då hade våran lilla kille fixerat sig, han låg så långt ner så hon var tvungen att känna vaginalt för att vara säker på vart huvudet var, han låg så långt ner han kunde komma och hon sa då till mig att hon trodde att han skulle titta ut denna vecka (35) men max inom 2 veckor.

  Idag är jag i vecka 39+ 3 (40) och än ligger han kvar :/

 • 3

  Micho

  4 Micho

  Min dotter va fixerad/ruckbar redan i vecka 31 och hon föddes på bf (v 40)

 • 4

  reistad

  4 reistad

  min fixerade sig helt i v32..men kom inte ut förens 39+5 :)

 • min son fixerade sig i v 30 o kom 39+2. min bm sa att hon trode han skulle komma ca 2 v tidigare

 • När jag vänta dottern så var huvudet fortfarande lite ryckbart vid sista besöket och det var bara några dagar innan hon föddes så man vet aldrig! 

  Hon ville nog boka in läkartid ifall de va så eftersom det är ett par veckor innan bf

 • Jag var hos min bm i onsdags  för 34 besöket. Då var våran lille fixerad. hon nämnde ingenting om att han skulle komma tidigare, men våran bm är så himla virrig så hon kanske har missat nått :O