eden

0 eden

1247 visningar

Jobbigt!!! vecka 23

Hej Tjejer!

Jag har en grej som stör mig så mycket i min graviditet och det är att jag på kvällen blir så fruktansvärt hungrig, det spelar ingen roll hur mycket jag än äter känns det som jag vill ju helst inte äta en mastig trerätters på kvällentyp utan tycker att det borde räcka med smörgås och yogurth typ, nån annan med samma problem??

Kramiz

7 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  poureki

  0 poureki

  oM du äter "riktig" middag vid 17-18 kan du väl bara äta en macka med varm choklad eller nåt senare på kvällen? Eller du känner dig ändå hungrig?

  Har läst att ofta känner man sig hungrig fast att man inte är det pga att tarmarna jobbar mer under graviditeten och det kan ofta kännas som hungerkänslor..

   

 • 2

  Paulina

  0 Paulina

  idag har jag ätit tre rätters middag:P jag känner mig också konstant hungrig. nu är dock ett undantag för nu är jag fruktansvärt mätt. men jag känner mig hungrig redan på morgonen när jag stiger upp! mitt illamående är i stort sätt borta nu och då känner jag mig mer hungrig. väldigt jobbigt. men jag försöker att äta så mycket frukt som möjligt för det är inte lika onyttigt som mycket annat

 • jag äter middag runt 17 på kvällen.. senare tar ja mej smörgås å fil eller liknande. Jag kan ändå va hungrig en timme senare! haha

 • 4

  Tjooho

  2 Tjooho

  Hej, jag hade en rolig dag i onsdags åt frukost vid 9-10 sen vid 15 åt jag middag sen åt jag en portion igen vid 18 sen kvällsmat gröt och smörgås vid 22 tiden ha ha min sambo bara skrattade.

  Många ggr vaknar jag på morgonen och är super hungrig så det nästan ekar i magen men vet inte varför det är så jag äter och äter med ofta blir jag hungrig igen inom 1-3 timmar.

  Vi får nog helt enkelt stå ut ett tag :)

 • 5

  ziv

  0 ziv

  DU BEHÖVER INTE VARA HUNGRIG DET KAN VARA ATT DU FÅR I DIG FÖR LITE VATTEN UNDER DAGEN TYCKER DU SKA PROVA DRICKA ETT GLAS VATTEN INNAN OCH ETT GLAS EFTER MÅLTIDEN SÅ BLIR DU INTE SÅ HUNGRIG. BLIR DU HUNGRIG IMELLAN DRICK VATTEN DET ÄR SNARARE TÖRST ÄNN HUNGER DU KÄNNER. MEN DU SKA ÄTA FRUKOST MELLANMÅL LUNCH MELLANMÅL KVÄLLSMAT OCH EN TILL MELLANMÅL OM DAGEN

 • 6

  aizza

  0 aizza

  Jag har märkt att jag blir mindre illamående om det inte hinner gå så länge innnan jag blir hungrig /tack för tipsen som jag fick i en annan tråd)

  Men jag äter mellan 1-3 timmar och i princip hela dagen, magen är så otroligt hungrig, men dricker även en 2-liters tillbringare med vatten varje dag, den står alltid framme så jag har koll på hur mycket vätska jag får i mig, har hittat en bra balans nu (hoppas jag) Men äter inte matiga mål hela tiden, kan vara frukter, mackor m.m, äter väldigt lite lagad mat nu då allt som är stekt får  mig att må riktigt illa. Men prova med vätska också, man behöver minst 2 liter sa min barnmorska så...

  hoppas att det löser sig för dig

   

 • 7

  EvaL

  0 EvaL

  Det är inte halsbränna?? Tycker ibland att det påminner om hunger.. Å då spelar det ingen roll hur mycket du äter - det går inte över ändå..