Betom

4 Betom

1756 visningar

Jobba vecka 30

Hur länge jobbade ni eller tänker ni jobba ??

11 Svar (äldsta svaret först)
 • 4

  Micho

  4 Micho

  Jag jobbade fram till 60 dagar innan beräknad förlossning då jag fick havandeskapspenning.

   

 • 5

  Tea

  4 Tea

  Jag blir sjukskriven i vecka 22 (6/10 typ) då jag väntar tvillingar, annars hade jag nog gått 2 månader innan beräknat datum

 • Jag tänkte jobba till vecka 26 som jag känner nu, därefter får arbetsgivaren hitta andra uppgifter åt mig. Om AG ej kan erbjuda mig alternativa uppgifter får AG "stänga av mig" för mitt bästa. Men om AG hittar andra uppgifter åt mig så vill jag jobba så länge som möjligt!

 • 7

  MissT

  3 MissT

  Jag hade tänkt jobba så länge som möjligt, för att slippa ta timmar på mammalediheten. Har redan innan graviditeten problem med höft (vill gå ur led) och knäa (väger endel redan, så de hjälper inte heller). Så jag lär bli sjukskriven framöver. Jag går in i vecka 13 nu.

 • 8

  Nikoba

  5 Nikoba

  Jobbar väldigt tungt. (grisskötare) men valde att jobba fullt ut så länge jag orkar med full lön så länga jag orkar. tagit mycket kontorsarbete nu osv.

  Men har istort sätt beslutat mig för att gå hem en månad innan BF då kroppen börjar säga ifrån.

 • Jag har varit 75% sjukskriven med foglossning sen v 25, i vecka 29 fick jag bli sjukskriven helt. Jobbar hotel/restaurang med mycket spring, å tillslut gjorde det ont att ens torka av ett bord... Nu får jag ju vila när jag behöver och då kan jag i alla fall utföra en del här hemma, det känns skönt att göra nytta!
 • 10

  CarolineK

  3 CarolineK

  Jag jobbar som receptionist och planerar att gå hem en månad innan bf. Är nu i vecka 28.
 • Jag jobbar som uska på ett boende med demans avdelningar och vårdavdelningar och jag tänker jobba tills det inte funkar längre (är bara timvik) och i slutet får jag se till att jag är på en avdelning som inte är så tung. 

  Sen har jag ju en dotter sedan innan så får tänka lite på att inte köra slut på mig helt på jobbet