FyraStycken

5 FyraStycken

2765 visningar

Jag tror jag e längre gånget... vecka 10

Ok.. det här e 4:e gången jag gör det här men jag e lika nyfiken å upptagen i det som alla andra gånger ;)
Den här gången va det inte planerat och jag har inga vidare symptom heller.. men enligt mina beräkningar ska jag vara i vecka 10 nu men när jag känner på min mage blir jag osäker... känner min livmoder ganska högt upp, strax under navlen när jag e kissnödig i mellan navlen och blygdben annars.

Vart känner ni eran livmoder å vilken vecka är ni i?

När jag började misstänka att jag va gravid tog jag 3 test å alla visade såklart possitivt, ett va ett sånt som säger hur långt gånget man e å den sa att jag va längre än 5 veckor vilket inte riktigt stämde, borde vart 4veckor.
Sista mensen va liten men den kom...

Ska till BM på måndag och undrar lite kring VUL som jag läser om, det är inget jag gjort med dom andra graviditeterna.
Har dom ett sånt på BM motagningarna?

På ett sett hoppas jag att jag e längre gången men det kan ställa till det då jag ska ut å resa över jul/nyår jag vet att efter v 28 så kan det vara svårt å få flyga.

107 Svar (äldsta svaret först)
 • Vaginalt ultraljud- har du aldrig gjort det och har en massa knoddar? Då kommer du uppleva något väldigt spännande och omvälvande! Grattis till graviditeten! Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med frågorna dock.
 • 2

  catja

  5 catja

  Ja vissa BM mottagningar kan ha det, annars ringer du gynakuten o snackar om detta så ber du dom att få komma in pga du måste veta. De e olika hur man får flyga med olika flygbolag de får du också kolla upp, men då måste du veta hur långt gången du e, så va reda på detta, berätta de för gyn så förstår dom nog pga resan o så. Själv flög ja i vecka 24
 • Tack för era svar.
  Ska till BM på måndag å hoppas hon kan göra VUL, annars bokar jag tid hos nån som kan. =)

  Roligt hur jag kan va lika nipprig nu som vid första graviditeten. ;)