hotshotbabe

5 hotshotbabe

1325 visningar

Inga symtom alls? Något som är fel? vecka 5

Hej tjejer! Jag är gravid i v 5 och har inte ett enda symtom, möjligtvis lite tröttare än vanligt men det kan ju ha o göra med att jag har en son på snart 14 mån som far runt med mig hela dagarna, men inga ömma bröst ingen molvärk inget illamående inga flytningar alls, ja inget!! Med min son hade jag allt!! Haha, nu blir jag orolig för att jag mår så bra ! Nån som känner igen sig? Tack!
7 Svar (äldsta svaret först)
 • de enda symtom jag haft är tröttheten!
  Molande värk kom lite senare och vid v 20 fick jag klumpighet på köpet!
  Men jag va så säker på att min mens skulle komma på kvällen, men icke! Så här sitter jag i vecka 32+0 och har mått hur bra som under hela tiden! :) Bara njut!

 • Elinflyren! Tack för ditt svar :) ok då kanske jag inte behöver oroa mig, men jag har inte ens fått känslan av att mensen ska komma.. Nää inget! Va kul v 32 nu börjar ju nedräkningen :)) jag födde förra sommaren i v 38+3 :) lycka till o hoppas du inte går över tiden! :)
 • 3

  L4c0st3

  5 L4c0st3

  Jag hade inga vanliga symptom alls på min graviditet :) sitter här nu med min lilla tjej som blir tre veckor i morgon :) så oroa dig inte du :) kram!
 • Jag tror alllt är som det ska! Mysigt med ett barn till ju!

  Tack så mycket, hoppas inte heller att ajg går över tiden ! :)

 • Tack för svaret l4c0st3 haha! och grattis till din bebis :) nu är jag lite lugnare, lite jobbigt bara att det skiljer sig så mkt från graviditet till graviditet :)
 • Tack elinflyren! Ja det ska bli himla roligt, om allt går vägen :)
 • 7

  Ninen87

  5 Ninen87

  Är gravid med mitt första barn och jag kunde knappt tro när jag plussade!!  Kunde knappt tro att jag var gravid förens jag såg det lilla livet när jag gjorde KUB =) Lite extra trött samt ömma bröst är hitills de enda symptom jag haft..

  Jag förstår att du blir orolig eftersom du hade många symptom med din son!Men det är nog väldigt olika från graviditet till graviditet.. Har en arb.kollega som berättade att hon mått olika fran graviditet till graviditet.. Hon har 3 barn!

  I måndgas var jag på RUL och bebis mådde alldeles utmärkt trots få/nästintill inga symptom! Lycka till och hoppas allt går bra!