Wildchild

5 Wildchild

1581 visningar

Inga symptom!!??? vecka 6

Varför känner jag mig inte alls gravid? Ska vara i v 6 eller något men jag känner INGENTING. Inte ens molvärk, inte hunger på morgonen, inte illamående- INGENTING. Men fått pluss två dagar i rad. Dock upplevde jag att plussen var svagare igår än i förrgårr. Varför är det så?;(
10 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Meduzzza

  5 Meduzzza

  Så länge du har plus på stickan och slipper illamående, hunger, molvärk etc etc så va glad :-) skönt att slippa sålänge som möjligt ju :-)
 • 2

  Wildchild

  5 Wildchild

  Ja men jag blir ändå orolig. Usch- vet inte varför :( förra grav. Hade jag alla symptom man kan ha.
 • 3

  varginnan

  5 varginnan

  Mina symtom kom med dunder å brak i v 7!! Är i v 26 å mår fortfarande illa ömma bröst osv! Jag hade varit tacksam om jag inte hade symtom utan bara kände av de mysiga sparkarna å rörelserna:-) Njut av att du mår bra! Hoppas allt e som det ska, ett plus e ju ett plus, såvidare du inte haft kraftig smärta å blödningar! Lycka till!!
 • 4

  Mira_L

  5 Mira_L

  Jag började må dåligt i v.5 men jag vet att alla har det så olika vissa kan till o med gå ut hela graviditeten utan en massa symtop..men det kan komma för dig ta det helst bara lungt jag brukade tänka så tidigt att jag inte skulle ropa hej innan v.12. Hoppas det går bra för dig Kram! :)

 • 5

  Ullko

  5 Ullko

  Jag är i v9 och har inte ett enda symptom förutom lite illamående som kommer och går. Jag fick höra att man måste inte må usch för att de ska vara bra med barnet, tänk istället att du lottats med en drömgraviditet ;-)
 • 6

  maddan

  5 maddan

  Lugn.... det kommer! :)

 • var glad för att du slipper i stället??

   

 • :)*

   

 • 9

  Teilani

  2 Teilani

  Alla blir inte illamående, jag slapp helt, inte haft några andra symptom heller. Typ förstoppning, huvudvärk, trötthet, blandade smärtor. Jag är glad att jag sluppit, men hade gärna haft en gravidmage vid det här laget, vecka 19, andra UL på tisdag och jag hoppas att det ser lika bra ut som förra gången. Jag kan ju känna var livmodern ligger och den växer hela tiden så jag är inte särskilt orolig.

  Det är olika för alla, man måste inte ha en skräckupplevelse för att man är gravid. Jag börjar förstå hur det kommer sig att kvinnor inte misstänker att de är med barn i alla fall, hade jag inte kissat på pinne hade det inte varit min första gissning precis ;)

 • 10

  Wildchild

  5 Wildchild

  Nä jag vet men tänker att alla testen ljuger:) också för att magen är så platt så den nästan går inåt istället. Gaaahhh. Ska göra ett vul om några veckor tänkte jag eftersom jag inte vet alls vilken vecka jag är i