stephaniie

0 stephaniie

3811 visningar

I vilken vecka tar man reda på könet? vecka 7

Aa som rubriken lyder ;)

3 Svar (äldsta svaret först)
 • Vissa kan säga det vid ultraljudet kring vecka 18, men ibland vill de ej säga om de ej är säkra. Vi fick ej veta för den som vi hade var ej säker, det har hänt att det har blivit fel osv...Men du kan få reda på det kring då om de är säkra. Annars kan man ju göra 3d-ultraljud kring v 23-25 eller något sådant men det är dyrt men då kan de se könet med. Vi ville veta först jag och killen men när de ej såg i vecka 18 så tyckte vi inte det var värt 1000 kr för att få reda på det kring ett 3d-ultraljud. Nu så ska det bli kul med en överraskning ^^ Men gör som du känner för :)

 • 2

  Lindahl

  4 Lindahl

  Könet är bestämt redan i v 10, sen om de kan se det eller inte, eller om de kanske inte vill säga något så kan man iaf få reda på det efter v 10.

 • 3

  lotta1984

  4 lotta1984

  ibland kan de inte se på ul i v.18 pga att navelströängen ligger i vägen samt så är om det äe en tjej hennes könsorgan lite svullet ibland med.. så de säger nog enbart om de är helt hundra på det... har oxå läst om fall där man väntar en viss sort och sen kommer den andra.. de om något måste vara jobbigt..

  Vi ser det som en överraskning, för tidig julklapp :D