Missmamma

5 Missmamma

1898 visningar

Hyra babyskydd

Alla pratar ju om att hyra babyskydd för de blir billigare... Men hur säkert är de? Hur kan man va 100 på att personen innan som Haft skyddet inte krockat med de? Tänkte alla som säger att köpa begagnat är inte bra då dån kan ha krockat med de. Men hur är de med att hyra isåfall :/
5 Svar (äldsta svaret först)
 • Försäkringsbolagen hyr inte ut begagnade babyskydd vad jag vet. Billigare vet jag inte om de blir? Kostar väl 100kr/mån x9: 900kr de får du iaf ett nytt godkänt skydd för utan problem.
 • 2

  Missmamma

  5 Missmamma

  Dit jag flyttar nu (Skövde) här kan man hyra babyskydd på Mvc/bb för 300ellee 400 kr för 9 månader och man lämnar sedan tillbaka de och nästa personbil får hyra de vad jag förstod de som
 • Billigare blir det inte. Köper du ett babyskydd kan du dessutom sälja det sen och få tillbaka en del av pengarna. Vad gäller bilstol sen, som man har mycket längre blir det dyrt att hyra i jämförelse.
 • 4

  Liiaaa90

  4 Liiaaa90

  Vi hyr ett från sjukhuset här och det kostar 400kr för 9månader. Och om man skulle krocka eller dylikt så får man lämna tillbaks det och få ett nytt utan kostnad. En vän till mig hit via deras försäkringsbolag och de betalar 150kr/månad och de får också lämna tillbaka det om det skulle hända något.
 • 5

  Angel.L

  5 Angel.L

  Vi kan med hyra på vårat sjukhus ( näl ) och där besiktas ju stolarna innan dem hyrs ut igen :-) alltså dom skickas till experter som besiktas och så kunde hyra ut dem igen. Tror även att om du krockar kan du gå och byta utan kostnad :-)