Sztina

5 Sztina

1020 visningar

Hur skulle ni gjort?

Har en underbar liten flicka på 2 månader,som jag älskar över allt annat. Min sambo är 34 år och har en dotter sedan innan,och hon är 10 år. Jag själv är "bara" 20 år. Min sambo ville igentligen inte behålla då vi fick veta att jag var gravid. Men jag vägrade göra abort, och Gud i himlen, vilken underbart fin dotter jag fick! Men nu till min fråga. HUR skulle ni gjort? Jag vill kanske ha fler barn? Om kanske 1 år? Orättvist. :/ Njuter av min lilla flicka. Jag ska sluta stressa om dagarna. Jag behöver inte alls städa hela huset,tvätta alla maskiner tvätt,laga mat osv.. Jag ska bara vara, med min lilla flicka i morgon! Hoppas ni förstod min fråga.. Sov gott och ta hand om varandra! :)
7 Svar (äldsta svaret först)
 • 4

  pygmepuff

  5 pygmepuff

  jag tycker du ska vänta med att tänka på fler barn för tillfället och börja tänka på det när det känns mer aktuellt. Njut av tiden du har med din lilla just nu!
 • 5

  ida_bebis

  3 ida_bebis

  Förstår att deet är jobbigt.
  Att du kanske vill ha fler barn, ett syskon till din dotter. Men att din kille kanske inte vill ha fler..

  Hade samma problem med min kille och han är ändå bar 22 i år och jag är 20 och nu väntar vi vårt andra barn. Har redan en son som föddes i Maj detta år och min kille ville inte behålla detta men jag vägrade abort och nu tycker han att det ska bli skoj
 • ta det lugnt,njuta av nuet & ta det bekymret senare om det fortfarande är så då,om det blir aktuellt med fler barn. gud vet vad som hinner hända i människors liv på bara några år - massor!! : ) så njut av din tjej istället!
 • 7

  anneli_g

  5 anneli_g

  man ska aldrig göra abort för nån annans skull så du gjorde ju absolut rätt i att behålla din dotter :) men hon är ju bara 2 mån, ta det som det kommer lite tycker jag :) du behöver ju inte börja fundera på syskon än på länge så njut av kvalitetstiden du får med din lilla tjej och se vad killen tycker om ett par år eller så :)