glasflickan

4 glasflickan

1210 visningar

Hur ofta kan dom äta`?

Min två veckors bebis kan vissa stunder sitta "fast" i mitt bröst. Hur ofta kan dom äta i den åldern? 

Hur länge kan det vara så? Kan man räkna med att det kan komma sådana perioder fram tills man slutar att amma? kommer inte alls ihåg hur det var med sonen. 

8 Svar (äldsta svaret först)
 • 4

  Meduzzza

  5 Meduzzza

  Vår kille satt fast vid mitt bröst i minst tre månader. Han vägra napp och använde istället mig som napp.
 • 5

  pygmepuff

  5 pygmepuff

  Det är individuellt säkert men tiden går så jäkla fort, njut av att vara nära. Snart springer dom omkring och lyssnar inte ett skit på vad man säger, då längtar man tillbaks till när man satt fast i soffan med en bebis på tutten :)

 • 6

  Meduzzza

  5 Meduzzza

  Saknar tiden massor!!! Värt allt i världen. I januari får jag njuta på Det viset igen :-)
 • Har det lika här, min dotter är 7 veckor. Har för mig att de tre första månaderna är så
 • 8

  minna

  5 minna

  Jag minns att vår första son låg vid bröstet från morgon till kväll, jag satt fast i soffan minns jag:) sedan när vi la oss tillsammans tidigt på kvällen, vid 19 så vaknade han till ett par ggr under natten för att ta bröstet. Jag blev inte nämnvärt störd eftersom jag somnade under tiden han ammade, men att jag inte hann göra ngt under dagarna gjorde mig mer trött på detta. vi var mitt i flytten då.. Ungefär efter två månader blev det lite bättre... Helt normalt, och när det är första barnet tillåts man mer unna sig en bebisbubbla... Nu kommer vi ha en femåring o en dryga två år att ta hand om mellan amning och sömn:)