maria23

0 maria23

1076 visningar

Hur lång tid ska det behöva ta!?

Jag är nog bara en av flera tusen andra som känner lika dant, Men hur långtid ska det behöva ta att få en sån där underbar mage som alla jag ser i runt omkring mig har? Är det så att man Bara ser gravida runt om kring mig , å små söta bäbisar överallt bara för jag själv vill så gärna. Jag och min sambo går runt och bär på våran stora hemlighet, att vi försöker få barn, och vi kan inte prata med någon om det. Vi pratar ofta om att det ska bli så roligt att få berätta det för alla men när ska det ske..?! Vi har ett fint hem, hus på landet, bra ekonomi ,fast jobb båda två å underbara familjer runt omkring oss som jag vet kommer finnas där. Å smtidigt som jag tänker detta så läser jag på aftonbladet om en kvinna som gjort 14 aborter..hm...? å en som misshandlat 11 månaders bäbis till döds.. Om det finns någon högre makt där uppe, hur kan han då låta detta ske å vi som skulle göra vad som helst för att ett älskade barn får vänta..skriv gärna av er om ni själv är i denna sitvation...eller bara behöver prata av er...kram marie

4 Svar (äldsta svaret först)
 • Försök äta torskleverolja, det e nått i den oljan som ökar befruktnings chanserna. Tala också med nån läkare om råd om vad ni kan göra för att det ska smälla till.

   

  Också om man röker så minskar det chanserna att bli gravid

 • 2

  Sofi

  0 Sofi

  Ja jag och min sambo väntar oxå på att få våran egna lilla bebbe. Vi får bara hoppas att den kommer snart   konstigt att man kan längta efter något så mycket...

  Så jag vill precis som du...BLI GRAVID!!!

 • 3

  Bubbz

  0 Bubbz

  Hej! Förstår dig precis, hur länge har ni försökt?

  Vi är i samma sits och bara väntar å väntar, slutade skydda oss i juni, har inte räknat ÄL förrän nu i i aug och sep, mensen har vart jämn och fin innan, men ingen bäbis, å denna månaden kommer bara inte mensen, är 15dar sen, 3tester gjorda men ingen bebis. Börjar nu fundera på om man ska gå och prata med gyn eller om det är alldeles för tidigt. Om bara mensen kunde komma igång igen så man kan fortsätta försöka!

   

 • 4

  maria23

  0 maria23

  Vi har försökt sen i maj, har haft regelbunden mens fram tills förra månaden då kom det ingen alls, men testerna va neg. Så får hoppas att det blir ett pluss denna månaden..=)