Melinix

4 Melinix

7353 visningar

Hur kan han ens tro det? vecka 3

Hej, har i ett tidigare fråg-inlägg och skrev där också att min pojkvän tror att jag lurat han till graviditet. han vet att p staven skadar mig enormt mycket när det kommer till mitt höga blodsocker och jag vet mycket väl att jag får absolut inte får bli gravid.

Jag pratade med hon om att lyda läkarens råd om att ta ut p staven och att min pojkvän kan använda kondom, men då vägrar min pojkvän ha sex med mig. Så jag stod i ett dilemma.

Jag började må illa, ömma bröst och en massa syptom. Och ja, jag plussade. Men jag har inte tagit ur pstaven och skulle aldrig göra det utan min pojkväns vetskap! också när jag själv vet att jag är inte i ett stadie när det kommer till min hälsa att klara av en graviditet fysiskt. 

Jag har sagt att han kan fråga och då ta reda på att jag inte tagit ur pstaven, han har också försöt hitta den i min arm men den har ju växt sig fast och bäddats in, men de är ju hårt där den sitter men han tror inte att den är där :(

Vad ska jag ta mig till? Han anklagar mig, säger att han hatar mig och barnet. Låser in sig med kniv på toaletten och slår telefonboken i bordet och skriker " nu måste jag skaffa jobb".

Jag vill ju inte förstöra hans liv, för de är den bilden jag får utav han. Att han krossas.

Jag vet också att jag är inte som sagt fysiskt stabil när det kommer till min diabetes typ 1 att va gravid nu. Så jag funderar på abort, men jag vill ju också behålla det.!

Men till min fråga: Visst kan han ta reda på om jag tagot ut pstaven!! Jag har sagt att jag kan ringa och godkänna att han kan få den informationen men min kille säger att det är ingen ide för dem kommer säkert säga att dem har tystanadsplikt :'(

Vad ska jag göra :(?

1447 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Melinix

  4 Melinix

  Varför jag blev gravid va pågrund av 5-6 olika antibiotika kurer (fick en info om att det kan påverka p staven) När jag satt i staven sa dem också att jag får bara ha den 2 år pågrund av att den kan bli dåligare med min diabetes och att jag ofta är sjuk.

 • Tycker din sambo låter som den størsta idioten. Omogen jævel! Tyvær :/ Det ær din kropp ditt beslut. Inte hans!
 • 3

  UngTjej93

  5 UngTjej93

  Håller med saraarkbark! Han verkar vara en stor idiot! Han borde visa dig stöd istället för att bete sig sådär!

  I en sån situation hade jag iaf gett tusan i att bevisa att jag faktiskt talade sanning! Vill du behålla barnet så behåll det! Och du borde lämna honom, han verkar ju inte vara vettig??

  Jag låter säkert kallhjärtat och hård men jag blev faktiskt lite arg av att läsa hur han beter sig!