miiika

4 miiika

1209 visningar

hur kan de va? vecka 11

hur kan de va att mensen e hemskt mycke sen skulle haft de 30 maj och 27 juni och nu nästa vecka men tror inte den kommer.. men hur kan de va om mensen uteblir så och tester vissa neg??

kolla bilder på mn sida och se va ni tror har laddat upp en bild på min magen med 8 dagars mellanrum

5 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  spexis81

  0 spexis81

  Hej Miika..

  Har du gjort gravtest och vad visade i så fall det? Kan ju va att du är låghormonell så det tar lite längre tid innan hcg kan upptäckas på ett test. Har en kompis som va gravid i v 7+3 och det visade sig bara på blodprov, inte på dom 5 gravtesten hon tog.

 • 2

  miiika

  4 miiika

  har gjort test men ringde bm för nån dagar sen de ända dom kunne hjläpa mig med va att komma på deras dropp in å göra ett test där men vissar de neg hem gör de säkert de där oxå

 • 3

  spexis81

  0 spexis81

  Konstigt att det visar neg och mensen varit borta så länge... Inget mer att ge, hoppas ngn annan kan ge dig ett svar så du blir klokare. Håller tummarna för dig.

 • Hej Miika!

  Jag kollade på dina bilder. Det ser faktiskt ut som om du är gravid. Konstigt att det inte visar på dina gravtester. Du borde få en tid och göra ett blodprov så du vet helt säkert. Du skulle ju kunna vänta ett tag och göra ett gravtest igen.Lycka till nu tjejen!

 • 5

  Maryanne

  0 Maryanne

  be om att få göra ett ultraljud!