annag83

3 annag83

2189 visningar

Hur hade ni gjort?

Jag har ätit cerazette i ca 1 år. Den sista tiden har blivit lite sisådär med att hålla tidsintervallet, men eftersom det tog 13 månader och ett missfall halvvägs för att få till dotter så antar jag att vi har svårt att bli gravida. Under hela tiden jag ätit pillrena har jag haft lätta grav symptom och har hitills gjort 3 negativa test det här året. Jag har vart i princip blödningsfri förutom sista "mensen" som var kraftig och höll på 6 dar ( började 26/8) Sen dess har jag känt mig mer och mer gravid, med spänningar och ilningar i äggstockar och livmoder, uppblåsthet, gasig och lätt illamående, dvs nästan samma som biverkningarna på pillren. Jag vet att ingen kan tala om ifall jag är gravid, men ni kan iaf komma med förslag om jag ska "kasta bort" mer pengar på "onödigt" test eller om jag kan gå på kräftskiva och dricka alkohol för det är bara biverkningar och "hjärnspöken". Tacksam för råd!
45 Svar (äldsta svaret först)
 • Ta ett test på morgonen innan kräftskivan. Får du negativt då kan du dricka med gott samvete på kräftskivan för även om du trots allt är gravid är du isf så pass kort gången att fostret inte än börjat "leva av dig"
 • 2

  Ullko

  5 Ullko

  Hade jag haft så mycket biverkningar hade jag övervägt att byta piller. Så dåligt ska man inte må p.g.a ppiller, din kropp kanske rentutav inte tål mini piller?
 • 3

  sofialb

  4 sofialb

  Är väl kanske lika bra o ta ett test så du inte behöver fundera över det!
  Jag har ätit cerazette också och dom var bara skit (hade mens hela tiden, vilket du i för sig inte verkar ha som tur är!), men du verkar ju inte må speciellt bra av dom, så kanske bra o byta ändå!
  Lycka till! =)