Blabla12345

3 Blabla12345

9223 visningar

Hotande förtidsbörd sjukskrivning? vecka 35

Har blivit sjukskriven av en förlossningsläkare 100% pga hotande förtidsbörd och förvärkar. Läkaren skrev på intyget att min arbetsförmåga är helt nedsatt.. läkaren kunde inte se om det var En påverkan på tappen men att det fanns en stor risk då jag fått en liten blödning.. Någon som vet om denna typ av diagnos brukar gå igenom som sjukskrivning hos FK? Eller kan man bli nekad sjukpenning även om det finns risk för barnet att födas för tidigt?? Har aldrig varit sjuk från jobbet mer än en dag och inte heller varit sjukskriven.. har ingen aning hur FK resonerar.. någon som vet/ varit med om liknande??
1461 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Lizard

  5 Lizard

  Jag tror inte att FK nekar något som är graviditetsrelaterat. Jag har fått godkänt för nedstämdhet, andfåddhet och orkeslöshet vilket jag tycker är "svagare ursäkter" än din så du kan vara lugn! hoppas att bebis stannar tiden ut!
 • okej,skönt och höra att du tror det! Har hört och läst så himla olika så man vet inte vad man ska tro. Jobbigt och inte veta om man kommer få någon ersättning när man inte kan jobba. Menmen är inte så många veckor kvar så!.

 • 3

  Jitjgp

  0 Jitjgp (gäst)

  buy stromectol online - stromectol 12mg online price of ivermectin liquid