När du använder och besöker BliMamma.se godkänner du vår Cookie och sekretesspolicy. Ok, jag förstår
Inloggade medlemmar: 487 gäster
Jag vill använda sajten anpassad för... laptop/dator mobil/surfplatta

Huvudmeny

Sök bland alla frågor
1245 visningar

hoppas hoppas hoppas!

Heej alla :) nu ska jag ha min tjejvecka om ca åtta dagar,och jag hoppas för all del att den iiinte kmr o att jag plussar! Jag o killen har försökt i nio månader men inget pluss i sikte:( nu har jag ätit rosenrot för o få igång mensen och samtidigt käkat bidrottninggel'e..som jag fortf gör ihopp om att få ett pluss om lite mer än en vecka, jag å killen har legat i som fan nämligen ,så håll tummarna nu ni snälla :p imorse var jag jätte lös i magen :s o har haft svullen mage heela dagen,hmm..har svullna varma fötter också..hoppas på att de kanske kan va nåt spännande tecken hehe. Vad tror ni? Vad kan man ha för jätte tidiga tecken?Har bidrottninggele funkat på nån av er? Elr är de fler som prövar Me de just nu?:)

6 år Bli gravid Rapportera Prenumerera Rekommendera

3 Svar

Åh spännande ! Samma här lös i magen, gasig, får gå upp o kissa mitt i natteen brösten e en storlek större svullna magen e spänd jätte trött o slut i kroppen... Ska ha mens om 5 dagar an ba va att kroppen speöar än ett spratt md hoppas på ett plus!
Åååh vad kul ,okejj :) har fått väldigt svullna typ vattenfyllda händer o fötter o verk i nedre magen,men de kan ju oxå bero på en massa saker heh...hur länge försökte ni Me bebisverkstan?:)

mina tidgaste symptom var att jag fick väldigt mycket luft/gaser i magen, samt lite molande mensvärk, och ömma bröst och bröstvårtor.

Hoppas du plussar! :)

 

Liknande frågor

Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.