stephaniestephanie

2 stephaniestephanie

1072 visningar

Hon dricker jättemycket på natten

Vår tjej, snart 20 månader, dricker ca 3 stycken stora MAM-flaskor med vatten varje natt. Det betyder många blöjbyten och många påfyllningar. Hur ska man kunna sluta med vatten på natten? Hon blir jättearg om flaskan är tom. Hon har druckit mycket ända sedan hon slutade nattamma, så det var väl hennes ersättning för bröstet.
7 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Linkan

  5 Linkan

  Det är bara o bita ihop och sluta ge henne. De tar ett par skrikiga nätter men sen är d över. Kanske ska ni kolla ev diabetes? Om hon dricker så mycket?!
 • Diabetes har vi redan kollat, och det var ingenting. Ja vi får nog kämpa oss igenom en skrikhelg snart. Tack för svar!
 • 3

  Daisydoll

  2 Daisydoll

  Vår dotter drack också väldigt mycket på nätterna en period då hon var ca 20 mån. Ingen diabetes och hon slutade efter ett par veckor. Kanske kan du prova att ge henne något litet att äta precis innan läggdags. Kan vara att hon är inne i en växtperiod och vaknar hungrig på natten. Hoppas allt löser sig.
 • Hon äter alltid gröt innan läggdags, och slutade nattamma när hon var 13 månader, så det har pågått ganska länge, haha. Men nu när vardagen har kommit igång med dagis och plugg för oss föräldrar så skulle det vara skönt om hon inte drack så mycket på nätterna, för vi vaknar ju varje gång. Vi byter ca 3 stycken jättetunga blöjor varje natt.Tack för ditt svar, Daisydoll!
 • 5

  pygmepuff

  5 pygmepuff

  Dricker hon ordentligt på dagen?
 • Helt okey på dagen. Bättre förut men blivit lite sämre senaste tiden. Men inte dåligt.
 • 7

  h-therese

  3 h-therese

  Tänkte på salt i maten? Vi märker på vår 15-månaders att han blir mer törstig om han vid nån måltid fått mat med lite mer salt i.