SallaVille

3 SallaVille

1891 visningar

Hjärtljud <3 När fick ni höra första gången hjärthjuden? :) vecka 9

Jag var idag på första besök hos rådgivaren. Och vi fick höra babyns hjärtljud för första gången! Det var de finaste ljud ja ha hört! Jätte snabba hjärtslag, det lät  nästan som en helikopter. :D No int rikit men endå.
Jag är bara i vecka 9+0 och hon lyckades hitta babyns hjärtljud! Det gav en väldigt skön känsla om att allt kommer att bli bra :) Efter 3 missfall under ett år så ha man ju nästan tappa hoppet och nu blev man ju såååååååååå lycklig när man fick veta att det finns nån gulleplutt där med fina normala hjärtslag :)

Hur är det med er andra? I vilken vecka var ni i när ni fick höra hjärtljudet?

8 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Jessis

  2 Jessis

  fick inte höra hjärtljuden alls på något av de två UL jag var på... hon sa att det inte görs utan man får bara se att hjärtat slår... men grattis till dig som fick höra =)

 • 2

  bjorkken

  5 bjorkken

  Idag hörde vi det för första gången, är i 24+6 :)

 • Ai låter ju konstit att du int fick höra ens vid UL. Ja menar ja har ju int ens vari på UL och jag är ännu tidigt i graviditeten, fick höra med doppler :)

 • bjorkken, visst va de juvligt att få höra? Man får på någo sätt helt annan känsla. Jag blev iallafall super glad. Kan inte fatta hur det är möjligt att kunna höra nåns hjärtljud som e själv 3 cm liten från huvud till rumppan. Altså de va fantastiskt att få höra babyns hjärtljud! 

 • 5

  DeniseA

  2 DeniseA

  Kan förstå att du är lycklig är det bästa ljudet jag vet just nu:) väntar min första bebis o är i v35 nu, fick göra ett tidigt ul i v12 då jag också fick ett missfall innan denna gravididet så bara för att lugna mina nerver så blev det ett ul:) Men fick inte lyssna på hjärtat då o inte heller vid RUL. Var i v20 då jag fick höra min lilla skrutts hjärtljud första gången, var en sån underbar känsla :) lycka till med allt o grattis till lilla livet:)
 • 6

  Jessis

  2 Jessis

  fubbigt att ni fick höra .... och inte jag inte i v 11 eller v 19 då jag gjorde UL. lyllos er =)

 • Oj nomen grattis DeniseA :) lyckans du som e ren så långt inne i graviditeten :) Ja kan int vänta att änligen få fara på ultran.. Ja vill ju se hurdan liten gulle de finns i magen ;) men ja får fara ren i vecka 11 så de e bara 2 veckor kvar :)

 • vi fick höra vecka 20.... och första ultraludet vecka 18