Emze88

2 Emze88

2080 visningar

Hjälp! Vad tror NI? vecka 1

Jo så här är det.

Jag hade för snart 7v sen ett "misstänkt" missfall. Jag var väldigt säker just då, men nu är jag inte det längre. Jag har ännu inte fått min mens, jag har MASSA graviditetssyndrom, och jag tycker mig inbillas av en ytterst liten utbuktning i nedre delen av magen. Jag pratade med gyn vid tillfället då missfallet inträffade, och dem gjorde det klart för mig att de VAR ett missfall, och dem inget kunde göra. Jag fick alltså inte komma på vul. I 7v har jag gått och väntat på att min kropp ska ge upp tanken på att vara gravid, men den vägrar. Och jag har gjort 2 positiva gravtest ca 4-5v efter missfallet.

Jag har hört om folk som har symptom långt efter, men hur vanligt är det? Och hur länge?

Samtidigt har man hört mirakel om folk som varit gravida med tvillingar, men där kroppen stött bort ena embryot/fostret för att lägga energi på ett liv! Och på så sätt haft missfall, men ändå haft någonting kvar!

Har någon erfarenhet av detta?

Jag fick ialla fall nog idag, och ringde mvc och gyn. Ska på UL nu på Torsdag, då även dom trodde det fanns en möjlighet att jag fortfarande va gravid.

Jag ska isf vara i ca v 12 (11+3)

Jag fick nu åter upp hoppet om där forfarande finns något! JAg vill inte hoppas för mycket, men efter all sorg jag gått igenom, så känns det skönt att kunna tänka lite positivt

13 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  baby87

  5 baby87

  Hejsan!! ville bara tala om att d är mkt möjligt att du har ett fosternkvar men misste ett som du skriver :) hände mig i v 8, helt säker på missfall o d var d ju på ett vis men ett fanns kvar :) han är nu 4 mån gammal och helt underbar så håll hoppet uppe!! lycka till!!
 • 2

  Emze88

  2 Emze88

  tack för ditt svar! Nu fick jag ännu mer hopp! Längtar tills på torsdag. Tänk om man kan få lite lycka igen!

 • 3

  varginnan

  5 varginnan

  Lycka till nu på vulet ,håller tummarna för er och hoppas på ett 12 v foster!
 • Heejj!!! sitter själv med en liten blödninig just nu, å är i v 6 å livrädd att det ska vara ett mf :( hoppas verkligen för eran skull att ni ser ett litet knyte nu på torsdag :)) det skulle ge mej hopp oxå efersom mina symptom liknar dom du hade... skriv gärna igen så man vet hur det går å Lycka till!

  Ljus å Värme

 • 5

  Emze88

  2 Emze88

  tack för lyckoönskningar!

  När jag fick mitt "misstänkta missfall" så blödde jag otroligt mycket, även klumpar. Så om du "jennyjejja" har lätta blödningar så ska du nog inte oroa dig. Men jag förstår ändå att du gör det!

  Återkommer på torsdag... med glada eller tråkiga nyheter! :)

 • 6

  Bumbi

  5 Bumbi

  Jag hoppas ultraljudet visar ett tickande hjärta! Lycka till :)

 • 7

  Lovelove

  3 Lovelove

  Jag fick en störtblödning i v 6 ochåkte till mvc direkt! Där fick jag som svar att det var ett missfall och att jag skulle hå hem och vila och så skulle kroppen sköta det själv! Och detta sa dem över receptionen utan undersökning eller nått! Jag hade inte ont utsn det bara rann blod som när man kissar! Alltså otroligt mkt! Men då jag har en envis mamma som tur är åker vi vidare till min vanliga läkare som fixar en remiss till gyn i varberg! Väl där och på plats i gyn stolen va jag hundra på att hon skulle säga att det inte fanns nått kvar, att det var ett missfall! Men nej, där va ett litet litet hjärta som tickade, dog väldigt svagt men barnet fanns kvar:) fick tid för återbesök 2 veckor senare, dem längsta veckorna i mitt liv! Men visst hade den växt och mådde bra:) jag hade även fast blödning fortsatt graviditets symptom och det kom även nya! Idag är min dotter 7 månader och helt underbar! Jag hoppas och tror att du fortfarande är gravid! Håller alla fingrar och tår för dig!
 • 8

  Rookie

  4 Rookie

  Jag är i precis samma situation, fick blödningar v6 trodde missfall, 6 veckor efter blödningen tog jag ett test som visa positivt, har massa symptom, ska in nästa onsdag och kolla, kan ju vara "bara" en blödning så är fortfarande gravid eller så har jag blivit gravid på nytt efter missfallet så ska in och se om jag är i v6 eller i v13. Har lite för stor mage för att vara i v6 tycker jag, men symptomen kom ganska sent så kan pga av det vara i v6, ska försöka att inte spekulera mer föräns jag fått svar...

 • 9

  Emze88

  2 Emze88

  Så nu är jag hemma från vul! Blev inget v 12 foster. Men däremot visade det sig att jag kort efter förra missfallet lyckades bli gravid igen! :D så nu är jag i v 7 istället! Jag är åter lycklig! Fick se ett litet hjärta slå, och hon lyckades planera mig till mitten av april! :D
 • 10

  varginnan

  5 varginnan

  Grattis!!
 • 11

  Bumbi

  5 Bumbi

  Grattis :)

 • 12

  Emze88

  2 Emze88

  Tack så mycket :D
 • 13

  jennyjejja

  4 jennyjejja

  Åhhh va kul för er :)) grattis!!!