Jagsara1988

2 Jagsara1988

738 visningar · 76 dagar

Hjälp mig tyda testen

Hej! Jag har tagit fyra test. Två av dom ser ni här. Det ena av dom andra såg likadant ut och det sista var ”ej gravid” (och det tog jag på eftermiddagen).. hur skulle ni tyda? Är de två streck på båda?

6 Svar

Hmm.. Ja är ju inte kul att få höra att vänta i flera år till. Jag tror på ödet o karma o att saker händer av en anledning så som du säger det va säkert menat att det skulle hända.. Boka tid på mvc o be att få prata med någon om dina tankar men jag skulle absolut säga till dej att Behåll bebisen :) man vet aldrig om man kan få barn efter en abort heller..
Inga barn sen innan
Nä de är det som gör mig så kluven.. jag vet inte va jag vill. Jag ser det som ett tecken att det blivit såhär. Han vill vänta flera år verkar de som.. jag blir galen
Men du om inte du vill göra en abort så tycker jag inte du ska göra det.. Jag själv är inte för aborter om det inte ligger någon spc anledning bakom tex sjukdom hur länge vill han ni ska vänta? Har ni barn sen innan?
Ja precis! Blir lite panikslagen för de här va inte planerat. Blir glad samtidigt som jag blir helt utom mig.. och min pojkvän blev lite sådär halvt glad.. han villle nog vi ska ta bort och vänta..
Ja de ser positiva ut! :o att de digitala sa ej gravid kan ju bero på att det är lite tidigt o den inte fattar ännu :)

Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.