PaulineK

5 PaulineK

3605 visningar

HJÄLP! Inga fosterrörelser och blödning efter sex! vecka 26

Är helt förstörd just nu. Är gravid i v.25+0 och de 2-3 senaste dagarna har jag haft lite minskade fosterrörelser men tänkt att bebis bara är lite trött men idag har jag knappt känt några rörelser alls och nu efter sisådär 3 veckor bestämde jag mig äntligen för att våga ha sex igen men självklart slutar det med att jag får en blödning (vilket jag vet kan vara vanligt vid sex då slemhinnorna är känsliga) men nu känner jag inte bebis röra sig alls trots att jag "trycker" på magen och dricker kallt vatten. Har tid hos min bm imorgon men bör jag ringa förlossningen inatt? Tänk så är bebis död. :/ 

Tacksam för svar!

8 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  PaulineK

  5 PaulineK

  25+2*

 • 2

  Slyyn

  3 Slyyn

  Ring å berätta hur de ligger till, antingen får du väl åka in inatt, eller så lugnar de nog ner dig..

 • Ring förlossningen om du är orolig. De finns ju där för din skull så det behöver du aldrig tveka inför. Jag tror inte din oro lindras av vad vi säger här ;) MEN jag vill ändå bara säga att din bebis är ganska liten än så länge och kan ha vänt sig så att han/hon sparkar in mot kroppen istället. Då känner man det inte lika väl. När min tjej låg i magen och var lite för stilla för min smak så brukade jag tjonga ihop två kastrullock framför magen och det gjorde alltid susen ;) Men jag var nog längre gången då... Men värt att testa :)
 • 4

  SK_Lopez

  5 SK_Lopez

  Hoppas du får postivitbesked från bm idag. =)

  Tror inte du ska vara orolig över sexet. Klart att det kan kolla lite blod om du inte haft det på länge och kom väl en en öm punkt.

  Jag började själv blöda för någon vecka sedan och blev först rädd och sedan tänkte jag att det även hänt innan jag blev gravid. Sen slutade det ju direkt också så det var nog bara ett blodkärl.

  Tråkigt bara att du nu blev skrämd såhär.

  Kram

 • Usch!!! Hoppas verkligen inte det. Håller tummarna för dig!

 • 6

  Nanne73

  2 Nanne73

  Jag tycker du ska kolla upp det direkt!

 • 7

  PaulineK

  5 PaulineK

  Tack för svaren! Bebis började buffa lite grann efter ett tag så jag avvaktade tills jag skulle iväg till barnmorskan och det gick bra, hon kunde höra hjärtljuden och så och bebis väckte mig även imorse så mini har nog bara legat och sparkat inåt så därför jag inte känt så mycket förmodligen. :)

 • 8

  Slyyn

  3 Slyyn

  Underbart =)