lillabebis_87

0 lillabebis_87

7525 visningar

HJÄLP!! GRAVID, IGEN?!

Kan jag vara gravid, 3 ½ månad efter min dotters födelse??
Ammade bara 1 ½ månad, sedan slutade det av, oskyddat sex mellan det att jag slutade amma till slutet av maj, bara några gånger.

Stoppade in en spiral den 28 maj, haft ont & blödigt efter insättningen, men nu, någon vecka senare, känner jag inget av det jag kände efter att jag satt in den!!
Nu mår jag PRECIS Som när jag var gravid med min dotter...
molnande värk nästan hela tiden, illamående på kvällarna & trött konstant.
Jag kunde må lite mysko av spiralen, men inte så att jag skulle bli illamående & inte vid vissa tider på dygnet enligt min BM....:S
Är jag gravid igen, borde jag kunna kolla det senast i slutet av den här månden.......
Bulan man har efter förlossningen, har jag nästan tränat bort (JÄTTE STOLT!! ;) ) tills idag när min mor la märke till den, jo men visst, den är tillbaka, DESSUTOM STÖRRE!!
Den putar verkligen ut, ser gravid ut...

Inte tänkt nått på att man kan bli gravid, förrän idag när min mor började fråga mig saker om det.
Hon blev gravid 3 månader efter min ena syster föddes, med min andra syster, hon visste inte ett dugg!

Så nu frågar jag er, alla mammor/blivande mammor, ÄR DET MÖJLIGT & är det inte DÅLIGT att vara gravid när man satt in en spiral?? :S
BM borde väl ha känt det eller kan det i så fall, ha varit för tidigt för henne att känna nått??

HJÄLP, super nervig nu bara för det....

1400 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  tokie

  tokie

  gör ett test.... en sprial kan leda till missfall och sitter den i länge kan de även leda till missbildningar... ring din bm å prata med henne... absolut kan du vara gravid igen...

 • 2

  noelojag

  0 noelojag

  hej hej. klart du kan bli gravid. min mamma satte in sprial efter min bror.. "vad de trodde" och så var hon med om en bilolycka då hon trodde det var tarmarna som spöka.. men det var min andra lillebror!

  men det kan med vara hormonerna i spiralen som gör att du gått upp i vikt och fått symtom. tycker att du ska upp till bm.. så hon gör ett vaginalt ultraljud då de ser om det finns något där inne..

 • Tycker att du ska gora ett gravid test sa snart som mojligt, garna ikvall, och om det skulle visa att du ar gravid sa maste du ga och ta ut spiralen sa snart som mojligt.
  Mkt mojligt att du jan vara gravid om du har oskyddat samlag, dessutom ar inte ammning alltid ett sakert skydd mot graviditet, har manga kompisar som har blivit gravida fastan dem HEL- ammade.
  Lycka till! Och vanta inte alltfor lange