sassabrassa

4 sassabrassa

1732 visningar

Hjälp! ? vecka 15

Mina bröst har slutat att ömma :S de säger att missfall kan vara på G då :( fler som har det så :S ?

7 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  olivian

  3 olivian

  Veckorna omkring 12-18(20) nånting brukar ju kallas för "spökveckorna" eftersom symtomen försvinner och det kan vara svårt att känna att man är gravid innan magen kommer på riktigt och man känner rörelser. Det är alltså väldigt vanligt att brösten slutar ömma!
 • 2

  Studenten

  4 Studenten

  Mina ömmar inte alls och har inte gjort sedan vecka 13-14 nått typ. dock har däremot precis mina bröstvårtorna börjat svullna, läcka vatten och vara sig. Jag är då iof i vecka 21 nu. :)

 • 3

  iLk_86

  4 iLk_86

  Mina är inte alls ömma, men jag är inte alls orolig för det. En kompis som fick barn för ett tag sedan varnade mig för att den värsta tiden under graviditeten var från v 12 fram tills man hade fått göra UL, eftersom det var som att alla gravidtecken var bortblåsta för henne men det var helt enkelt bara att stå ut den väntetiden. Så upplevde hon det, och det är ju inte så konstigt då hormonnivån sjunker :) Jag känner ungefär samma sak, illamåendet har försvunnit och tröttheten är borta också. Jag orkar så mycket mer nu :) Jag tror att du inte alls behöver vara orolig!

 • okey tack för svar jag var på vul i vecka 13 och då levde lilla pyret iaf :) ska dit igen om tre veckor :) nu blev ja lugnare :)

 • 5

  louijse

  0 louijse

  Samma här, mina slutade ömma för någon vecka sedan, är inte ens känslig på bröstvårtorna mer vilket jag har varit HELA graviditeten så är smått oroad... men man får väl hoppas på att det är "spökveckorna"

 • 6

  Nisan

  2 Nisan

  Faktiskt ladrig hört något så konstigt som att de skulle vara missfall på g för att brösten slutar ömma, då har jag haft missfal på g i 23 veckor nu varranann vecka, ena veckan ömmar dom nästa inte, men jag minns helt säkert att mina bröst hade slutat ömma 2-3 gg r när jag  var i vecka 15.

  Tycker absolut inte att du ska oroa dej, om missfall sker så är det för att fostret inte är livsdugligt inte för att brösten spökar :)

 • 7

  _anni_

  4 _anni_

  Mina bröst var ömma i typ 2 veckr och sen har jag inte känt något alls av det. Och min bebis mår bra!