dagsigen

4 dagsigen

1454 visningar

Herrljungas päroncider? vecka 35

Har fått ett extremt sug efter herrljungas päroncider (den med 0,7% i eller nått ditåt).. Kan man dricka den som gravid eller hur är det där? Jag menar det är ju en halv procent..
6 Svar (äldsta svaret först)
 • Hej! Jag har hört så mkt olika kring alkohol. Men en bm sa till mig en gång att dem måste säga att man ska avstå helt ifrån alkohol pga att det finns dem som har större problem med alkoholen och då kan man inte säga att det är ok i vissa fall. Det är väl upp till var å en. Å sen inte känna att det var ens fel om det skulle inträffa nått med bebisen el under förlossningen bara för att man drack lite dricka med alkohol i. I julas så var jag såå sugen på alla bitar i aladdin asken men var så tveksam till dem med alkohol till. Jag sorterade tom bort alkoholen i bitarna för att jag var så nojig. :)
 • 2

  Cissii13

  7 Cissii13

  Du kan dricka den. Den innehåller såpass lite alkohol så din kropp förbränner den innan den ens kommit ut i ditt blod. Fostret påverkas bara av den alkohol som förs över mellan ditt blod genom moderkakan! Så det är ingen fara :-)

 • 3

  Linkan

  5 Linkan

  Skulle Aldrig tänka tanken att ta en droppe alkohol
 • 4

  jessica03

  5 jessica03

  Jag skulle druckit den :)
 • 5

  dagsigen

  4 dagsigen

  Linkan, inte jag heller vanligtvis.. Dricker inte alkohol öht men det är ju knappt något i.. Är det inte nån liknande procenthalt i fil ex och det blir man ju inte avrådd från.. Eller har jag helt fel?
 • 6

  Kiwigalen

  2 Kiwigalen

  Sådan mängd är helt okej. Den är såpass utblandad att du skulle få dricka åtskilliga liter för att få i dig någon större mängd alkohol. Jag hade tagit ett glas eller två.