Angel.L

5 Angel.L

5761 visningar

Helt förvirrad!

Hej alla glada!

Jag är lite förvirrad. Jag fick min dotter den 7:e maj och jag blödde i nästan 6 veckor efter det. Nu den 5:e juli fick jag en blödning vilket jag trodde var min första mens efter graviditeten. Den var inte som en vanlig mens utan brun/rosa och den varade bara i 3 dagar. Och nu de 25 fick jag en till blödning, den också brun/rosa. Ingen av dessa blödningar har varit stora utan väldigt små. Om detta var mens så betyder det att det endast var 17 dagar emellan! vilket aldrig har hänt mig förut. Jag fick en tidig blödning i graviditeten som är lik dom blödningar jag fått nu. Kan man få fler än en blödning tidigt i grav? Och nu ikväll har jag mått väldigt illa och mår inte bra ennu. Jag mådde illa några veckor i min förra grav med. Och illamåendet kom när det själv ville, det kunde vara på dagen, natten, morgonen eller på kvällen. Jag hel ammar så hur stor är egentligen risken/chansen att jag blivit gravid igen?

Min fråga är INTE ifall ni tror jag är gravid. Jag vet att ända svaret är att ta ett test. Men är det någon som känner igen sig? Jag är lite förvirrad för jag tror verkligen inte att jag är gravid men jag blir nästa lite fundersam. Jag har nekat mina toalettbesök nu i ett par veckor också. mn som sagt tror inte jag är gravid så, men är det någon som känner igen sig. Och vad tycker ni jag ska göra? 

Det fins många kloka här på denna sidan så jag hoppas få lite svar. Ska jag göra ett test när jag nästan är helt säker på att jag inte är gravid? jag tycker det känns onödigt.

Aja, hoppas någon kan hjälpa mig.

Kram på er!

1171 Svar (äldsta svaret först)
 • Hejsan.

  Det är inte omöjligt att du kan vara gravid igen. Min goda vän helammade sin lilla. Hon fick heller ingen mens men nu är hon gravid i v.28 och har en son på 10 månader :) . Tycker det är rätt festligt . 

 • 2

  andmatsam

  0 andmatsam

  Ja testa dig! Då slipper du iaf att fundera på det. Jag helammade och blev gravid ca 4 veckor efter att jag fått min dotter. Helt sjukt var det. När min dotter var 8 veckor ringde jag till min barnmorska och frågade "när slutar man att känna sig gravid"? Hon tipsade om att jag skulle ta ett test. Först sa jag nej, jag tyckte att det lät helt otroligt. Men jag ändrade mig. Nu var det ju så att det inte alls fungerade bra mellan mig och pappan, så jag bestämde mig för att göra abort. Jag skulle inte ha klarat av att stå ensam med en ettåring och en nyfödd, inte då. 

  Hur otroligt det än låter så händer det. Testa dig! 

 • 3

  Angel.L

  5 Angel.L

   Oj, det var nära.. :O.. jag vet inte vad jag ska tro. jag tror inte jag är det men det fins saker som tyder på det :S. jag får väll göra ett test så får vi det vad som händer. Jag vet inte hur jag känner mig nu. jag ville ha min nästa direkt, men det ville inte killen, och har det radan tagit sig så blir jag skit paff!!! aja :).. tack för svaren båda 2 :)..

  kramar