varginnan

5 varginnan

4875 visningar

Håller på att hosta ihjäl mig!! vecka 34

Nu är jag inne på dygn 3 på att hosta hosta hosta!! Blir galen! Gör numera ont i halsen som ett rivjärn! Grejen är att jag börjar få träningsvärk i magen! E det någon som vet hur bebisen reagerar på hosta? Jag menar man säger ju att under en värk så håller bebisen " andan" syretillförseln stryps under värken till barnet. Hur blir det när man hostar, då blir ju magen hård, man tar i med hela magen ju? Bebisen har varit ovanligt aktiv i dag, kan det vara att min hosta stör bebisen? Bara lite tankar!
5 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  pygmepuff

  5 pygmepuff

  bebisen tar nog ingen skada. men införskaffa noskarpin. Dämpar rethosta mkt bra :)

  krya på sig :)

 • 2

  Bettli

  4 Bettli

  Annars så ska pepparmintste vara bra för hosta =) Men när jag hade sådan hosta så skaffade jag hostmedicin, kommer dock inte ihåg vad den hette. Kan vara den som pygmepuff skrev. Men det skulle inte vara någon fara att ta när det kom till barnet.

 • 3

  pygmepuff

  5 pygmepuff

  tror den heter nipaxon nuförtiden förresten. Men det är samma grej iaf

 • 4

  jvsm

  5 jvsm

  Att få en hostdämpande medicin är en fördel, du kan få sammandragningar. För min del fick jag medicin utskrivet väldigt tidigt eftersom mina hostkramper höll på att ge mig missfall. I ditt fall borde det möjligen bara leda till att förlossningen skyndar på sig lite, men hör med läkare för säkerhetsskull. Cocillana är bra hostdämpande, två gånger om dagen (morgon o kväll) men läkare måste skriva recept. Sedan bör du väl kolla upp att du inte håller på och få lunginflammation, ring och boka in en tid så en läkare åtminstone lyssnar på lungorna. Var rädd om dig nu. :-) 

 • Jag fick inte ta noskapin før apoteket pga grav :/ Men det var en kvinna hær inne som skrev att 4 tsk/msk microværmd lingonsylt funkade bra? :P kan iaf va vært att testa!