Penntrollet

0 Penntrollet

1287 visningar

Gravid men... vecka 9

Ja jag kom inte på hur ja skulle skriva rubriken... iaf.

Vi tror att jag blev gravid i dec och att min sista mens var runt 20 nov, det är bara det att jag är så orolig att ja är gravid från månaden innan... Men ja gjorde ett grav test runt den 26 november som var negativt. Hur kan ja vara säker på att ja blev gravid i dec då? Gjorde sedan gravtest den 7jan som var positivt... vill bara inte att ja ska ha råka bli gravid med "fel" kille... Jag hade ju nånform av kortvarig blödning runt den 20e nov...

När man läser så ser man ju att det är vanligt att blöda lite när man blivigt gravid...

kan de mäta i ultra ljudet o på så vis se hur pass långt man är påriktigt?

6 Svar (äldsta svaret först)
 • på ultraljudet mäter de huvudet etc och kan då se hur långt gången du är :)

 • Om du hade blivit gravid i november tycker jag att det borde visat plus på det prov du tog då. så jag tror inte att du behöver oroa dig så mycket, men du kan ju be att dom gör ett tidigt ultraljud om du är orolig. där ser dom hur gammalt fostret är.

  Lycka till :)

 • 3

  EmelieH

  5 EmelieH

  på rul får du reda på det :)

 • 4

  Ungmama

  4 Ungmama

  Jag gjorde ett test den 24e nov som visade negativt, och plussade 7e dec, så jag var helt säker på att jag var i v 8, men efter ul i söndags så visade det sig att jag var i v 10+5, så du kan mkt möjligt vara längre gånget än du egentligen tror.. Dock kommer du inte få göra ul förren rutin ul runt v 18 "bara" för att du inte vet exakt datum, utan dom går på sista mensen fram till rul.. Lycka till!

 • jo dom sa 9+0 18/1 på ultra öjudet ja gjorde på kk. är det 100%?

 • 6

  Mdtvfe

  0 Mdtvfe (gäst)

  stromectol cream - ivermectin over the counter stromectol 6 mg tablet