elina-ffs

2 elina-ffs

1300 visningar

Gravid??? HJÄLP?? vecka 1

Hej!
Har varit inne för att kolla magen för jag har ont precis som innan mensverk typ, Och samma ställe. Mår illa lite till och från men har inte spytt!  Vet liksom inte om jag är gravid, alla tjatar om att jag är det. Men jag vågar inte hoppas?
Hade 3dagars mens den 1 till 3 ., och hade jätte mens verk innan, brukar ha det men det kom inte mycket mens, och mensen var försenad med ungefär en vecka.  Och när jag hade sex igår så märkte jag på morgonen att jag hade som brunt gägga i troserna? Har liksom aldrig kört med kondom med min kille men han har alltid kommit utanför mej, och aldrig i mej. Men jag vet liksom inte om jag är gravid, alla säger det så börjar bli orolig. Har haft ont i magen i över två veckor nu, och hade mens för en vecka sen men bara i 3dagar. Och i natt/idag hade ja bruna flytningar. Doktorn tyckte jag skulle till ungdoms mottagningen och kolla mina äggstockar? Har även äggvita i mitt kiss sa dokton. Vet inte vad detta betyder? Snälla hjälp mej nååågon?????

10 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  anirac1

  5 anirac1

  Mäh gjorde dom inget gravtest hos läkare?? Å jaa risken är väldigt stor att du är gravid trots att inte killen har kommit i dej. För innan han får utlösning så kommer det lite små dropps sperma ...Å då kan man bli gravid vet flera som har just blivit gravida men avbrutet 6. Så gör ett gravtest.

 • 2

  elina-ffs

  2 elina-ffs

  Nej, dem får inte göra det utan mitt tillstånd. Men han bad mej gå till ungdoms mottagningen om äggstockarna? Kan det vara något fråga för min mamma var med och sa  att jag bara kört med kondom, För hon skulle döda mej om ja inte använt de!! :(

 • 3

  Babalo

  5 Babalo

  Köp ett graviditetstest eller gå till ungdomsmottagningen då... Om ni inte använder kondom så kan ni ju räkna med att du blir gravid förr eller senare. Det finns inget som heter avbrutet samlag! Så är ni inte beredda att bli föräldrar så kanske ni ska ta och fundera på att ta lite mera ansvar och skydda er...

 • Får hålla med Babalo, gör ett gravtest! Är man inte redo att bli förälder och är så oansvarig att man inte använder kondom så ska man hålla sig ifrån sex!! Finns ingenting som heter avbrutet samlag för killen kan inte kontrollera sig & chansen att det smiter iväg några spermier innan själva utlösningen är vääldigt stor! Så ta & testa dig & använd KONDOM!!

 • 5

  brudeny

  0 brudeny

  Vilka gulliga svar på slutet där. Nä hujeda mig, strunta i moraltanterna! Det enda sättet är ett gravtest.  och vill ni inte använda kondom så finns det andra alternativ som p-piller och sådant. Protein, "äggvita" i urinen kan man ha av olika skäl. Bland annat kan det bero på att njurarna är skadade. Det finns också helt ofarliga orsaker. Kan oxå vara tecken på graviditet. TROR jag. är inte säker. Men ring till sjukvårdsupplyssningen annars och kolla om du är orolig!

  Lycka till tjejen!

 • 6

  brudeny

  0 brudeny

  glömde, oavsett om du e gravid eller inte så är äggvita i urinet ingenting positivt!

 • Kan leva med att vara en moraltant, tycker inte att oskyddat sex är nånting man ska uppmuntra!

 • 8

  brudeny

  0 brudeny

  Nej nej visst om du säger det. Det kan du säkert,  MEN att ha skyddat sex med sin pojkvän alternativt flickvän är upp till var och en. Och det var inte hennes fråga om hon var mogen eller inte. Så lite OT att hoppa på tjejen om vad som försigår i erat huvud om oskyddat sex, VILKET förövrigt inte ens var frågan!

 • 9

  brudeny

  0 brudeny

  Det där med att det inte finns dumma frågor, bara dumma svar är så sant så sant..

 • 10

  Kid

  0 Kid

  det var det dummaste jag har hört NatalieUtanH. visst är det stor chans att bli gravid även om man har avbrutet samslag, men det där om att killen inte kan kontrollera sig?! haha! och er andra tramsmänniskor, visst, jag tycker inte att det är smart av unga människor att ha oskyddat sex, men om man inte kan ta att folk gör misstag så ska man inte bli förälder. sluta tjafsa och svara på den riktiga frågan.
  elina-ffs, jag tycker att du ska gå till ungdomsmottagningen och göra ett gravtest, om det visar sig att du är gravid så finns det alltid kuratorer och barnmorskor där som kan hjälpa dig att ta ett beslut om du tycker att det är jobbigt. lycka till!