Evelina_83

5 Evelina_83

1378 visningar

Galen bäbis =) vecka 37

Är lite nyfiken på om det är nån mer bäbis i magen som rör sig som en tok såhär mot slutet av graviditeten?=) Är idag i vecka 37(36+2) och min lilla tjej i magen är helt galen, och rör sig så mycket så hela ja gungar =)

7 Svar (äldsta svaret först)
 • Jag är i vecka 39 (38+0), och min tjej rör sig som en tok ibland. Stora rörelser och sträcker på sig etc ha ha. Hela magen ser helknasig ut när hon håller på, och ibland känns det som om magen ska spricka! Som tur är är hon stilla däremellan :)
 • hehe man undrar verkligen vad dom håller på med därinne =) men det är underhållande att sitta och titta på magen när dom håller på att böka runt =)

 • 3

  MinBaby

  5 MinBaby

  jepp så var det nog för mig också när jag väntade min flicka! och då läste jag som en tok på tecken för att förlossningen skulle starta och då stod det att när bebisen lugnar ner sig i längre persioder mot slutet då "vilar" den för att orka med förlossningen. så jag trodde hon aldrig skulle komma ut för hon "vilade" aldrig =D sparkade till och med på under förlossningen!

 • 4

  _anni_

  4 _anni_

  Jag är inte gravid nu men min kille var helt jävla galen imagen. Hela magen hoppade 24 timmar om dygnet! =)

 • hehe jaaa ibland undrar jag om hon vill sparka sig ut genom magen =) kan liksom skratta till när ja är ute för det kittlas ibland då hon sparkar. Folk undrar väl vad ja fnissar åt haha :P

 • 6

  M.p.v

  2 M.p.v

  Jag är i vecka 36+4 och min bebis rör sig hela tiden får inte sova på nätterna utan passa på att vila på dagarna när den vilar lite..Min bebis har rört sig mcyket hela tiden men nu känns det juh mer i och med att det är trångt där inne! Känns ibland som att den lille vill komme ut genom magen :) 

 • 7

  vivvi91

  2 vivvi91

  Jag är i vecka 37+4 och min bebis rör sig hela tiden kan inte sova på nätterna..Min bebis har rört sig mcyket hela tiden