ENT

0 ENT

2584 visningar

Förvirrad och rädd vecka 4

Hej!

Jag skulle haft mens i torsdags (24/6-2010), men den kom inte. Har haft otroligt ömma bröst, mått illa konstant, spänningar i buken, humörsvängningar, förbättrat luktsinne, kissnödig oftare osv sen ca 2 veckor tillbaka, så jag tog ett grav-test dagen jag väntade min mens, men den visade neg. Igår fick jag blödningar, svaga till en början men ökade sedan under dagen/natten. Har dock inte ont på något sätt, jag brukar ha otroligt kraftig mensverk, brukar ha så ont att jag inte kan resa mig ur sängen och brukar bli sängliggandes några dagar. Det är inte som mens kanske, men väldigt nära.. Min tanke är, om jag hade varit gravid (jag skulle ha varit i vecka 4+1 då) och hade fått missfall, hade jag haft ont då? Jag vet att det är vanligt med blödningar tidigt i graviditeten, men förra gången jag var gravid så hade jag inga blödningar alls och märkte inte att jag var gravid förräns i tredje månaden.

96 Svar (äldsta svaret först)
 • Missfall gör ont, det känns. Så man märker om man får ett, det är inte som en vanlig mensblödning.

  Det låter lite som du letar tecken efter graviditet, för de några av de tecken du räknar upp där är senare förekommande under graviditeten, inte alls så tidigt som vecka 5.

 • vänta med att göra grav test igen en vecka efter beräknad mens eller boka tid hos bm

 • 3

  ENT

  0 ENT

  Jag försöker att inte tänka på alla tecken, men dom är så påtagande. Jag är så förvirrad, självklart vill vi ha barn, men jag har absolut ingen brådska.