missmunken

0 missmunken

1180 visningar

Förvirrad..

Jag är väldigt kluven just nu.. Har försökt bli gravid i över 1år nu o förra månaden så var mensen försenad med 3 dagar..annars var mensen precis som vanligt. Denna månaden gjorde jag ett gravtest (igår) när mensen var 5 dagar försenad..det visade positivt men svagt..jag blev jätte glad. Gjorde ett test till idag tillsammans med min sambo o då visade de negativt. Hur kan det bli såhär..jag är väldigt förvirrad o kluven just nu. Kan jag ha fått ett missfall när jag hade mens sist så hormonerna var kvar. Men konstigt att dom bara försvinner på en dag. O det har ju ändå gått 5 veckor sen jag hade mens sist. Någon som har nån aning om varför det är såhär. Mvh
6 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Sarushki

  0 Sarushki

  Om du fått ett positivt test så visar det ju att du har hcg (graviditetshormoner) i din urin. Ta ett nytt test igen, men testa med morgonurin, då den innehåller högst halt av hcg under dygnet. Då det är tidigt i en ev graviditet så kanske det visade negativt just för att du druckit mycket innan så att urinen blivit lite utspädd, eller att du kissat en kort stund innan du testade. Det kan ju också vara så att hcg-halten är lite låg i början.

  När jag fick mitt första barn så testadej ag positivt hemma, och några dagar senare negativt hos BM! Men vi gjorde om testet och då såg vi att jag var gravid, och 9 månader senare hade jag min bebis;)

  Så ta ett nytt test, med morgonurin!

  Lycka till!

 • 2

  marieposa

  4 marieposa

  Åh, förstår du måste ha det jättejobbigt, men som Sarushki skrev: gör ett nytt på morgonen!! Om du fick ett positivt test så är du troligtvis gravid, man har ju inga hcg-hormoner om man inte är med barn, och det verkar ju ganska otroligt att de skulle ha "försvunnit" över natten!! Önskar dej all lycka till och att du får ett positivt test när du provar nästa gång!!!!!!!!

   

  *kramar om*

 • 3

  poureki

  0 poureki

  Det är bara att testa igen! Vänta några dagar så vet du mer säkert. Så fort ägget fäster i livmodershinnan så börjar kropppen producera hCG som Sarushki säger. Ibland kan det blir så att det lossnar och då försvinner homonet från kroppen, men det verkar konstigt att det blev neg DAGEN EFTER du plussat.. Du är säkert gravid. Försök att inte oroa dig och som sagt - testa igen!

 • Tack så mycket för era svar..känner mig faktiskt lite lugnare nu. Ska vänta några dagar nu o sen ska jag göra ett nytt test på morgonen istället. Testet som visade negativt gjorde jag rätt sent på kvällen.

  Så nu är det bara att hoppas Tack så mycket för att ni lugnade mig lite iallafall. Känns mycket bättre. 

  Kramis

 • 5

  Zcvcur

  0 Zcvcur (gäst)

  ivermectin 2mg - cost of ivermectin pill stromectol xr
 • 6

  Pdubco

  0 Pdubco (gäst)

  stromectol buy uk - purchase ivermectin generic stromectol