Hejhejjaja

1 Hejhejjaja

5710 visningar

Förstår inte

Vet inte om jag är det Jag o min sambo hade sex för 1 månad sen och 1,5 vecka sen ungefär den 28 oktober då min ägglossning ungefär var, har ganska regelbunden mens Min senaste mens var den 14 oktober, har inte tagit p piller nån gång och vi vill inte ha barn än , vi hade också sex den 25 ungefär och så tog jag en akut p pill för att vara säker men sedan hade vi sex igen den 28 och den är den jah inte är så säker på.. Fick en blödning den 1 november som varade i 1,5 dag, barnmorskan sa det var antagligen akut pillret från första gången Sedan har inte jag fått min mens alls, det har gått ganska länge nu, och har mått illa haft ont i brösten, idag så fick jag en rosa-orange flytning inte alls mycket bara lite Vad kan allt detta bero på?
1200 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  juliet

  3 juliet

  Det händer att jag släpper ett ägg i taget då kommer det en liten blödning som varar just en dag lite drykt.

  men du, barn ska man ha när man har gjort allt som man vill för sedan komliserar barn till tillvaron på olika sätt och det blir inte bra så jag förespråkar abort för dig om det nu är en graviditet det blir så mycket bättre för er alla tre sedan när tiden är rätt. Lycka till.

  / Juliet

 • Ta ett gravtest. Du kan mycket väl vara gravid. Akut p-piller motverkar bara graviditet om du inte haft ägglossning än. I annat fall är det verkningslöst. Ta kontakt med en barnmorskemottagning för att ta test samt preventivmedelsrådgivning. Vill ni inte ha barn nu ska ni ha lämpligt skydd. Lycka till!
 • 3

  Ttbimw

  0 Ttbimw (gäst)

  ivermectin buy - stromectol usa where can i buy oral ivermectin