Emelisan

4 Emelisan

2131 visningar

Förlossningsdepression?

Hej! Någon här som råkat ut för en förlossningsdepression? Allt har varit väldigt traumatiskt för mig, det började med att jag vart lämnad under graviditeten och fick klara av den helt på egen hand, sen vid förlossningen så var dottern sjuk och det blev akut ks. Fick ligga på neo i över en vecka och nu har vi hemsjukvård. Dottern har fått kolik och bara gallskriker så fort hon ska äta. Jag gråter hela tiden och vill inte ens se henne. Älskar henne mest utav allt men väldigt ofta känner jag ändå bara för att kasta ut henne från balkongen eller något. Är livrädd för att vara ensam med henne. Ingen i min närhet förstår och alla trycker ner mig. Behöver hjälp! Älskar min dotter något enormt och vill absolut inte känna såhär!
4 Svar (äldsta svaret först)
 • Hej !

  Låter verkligen som du har drabbats av förlossningsdepression! Jag drabbades av det , och har fortfarande det. Tycker du ska ta kontakt med bvc och berätta hur det känns!

 • Prata med hemvårdssköterskorna. Otroligt många som drabbas av förlossningsdepression och speciellt om man fick en dålig start. Våga be om hjälp gumman. De på neo vård i hemmet ska kunna hjälpa dig.
 • Jag fick hjälp på BVC. Dom tar verkligen förlossningsdepression på allvar. Jag fick komma in bara några timmar senare på samtal och det hjälpte verkligen! Det jobbigaste för mig har varit att jag känt mig ensam (du kan läsa lite i min dagbok om du vill, har dock inte varit så duktig att skriva i den.). Har du nån nära som kan hjälpa dig? Förälder, syskon eller kompis? Lider med dig och hoppas det vänder snart!
 • 4

  Rohlen

  2 Rohlen

  Håller med alla tidigare talare! Att be om hjälp e nyckeln!

  Alla som jobbar inom tex bvc finns till för dig! Det är allvarligt om du känner som du gör och det är nästan förståeligt med tanke på allt du varit med om.

  Be om hjälp! Någon vän/släkting kan säkert gladeligen ta en sväng med vagnen under dagen så du iaf får sova en timme eller två beroende på hur ofta din lilla flicka äter.

  Man måste inte klara av och göra allting själv även om du är stark! *styrkekramar*