sjennifer

3 sjennifer

1892 visningar

Förlossningsdax snart? vecka 39

Jag är i vecka 38+6 och haft som mensliknande smärta i magen och länsryggen, varit ihålligt i drygt två dagar. Är det möjligt att det är en förlossning på g snart kanske =) ? 

Hur var det för er ?! =)

8 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  sjennifer

  3 sjennifer

  Måste också tillägga att jag har sååå ont mellan benen och ljumskarna att jag knappt tar mig någonstans!  =)

 • Hoppas för din skull! Den här sista tiden är ju så otroligt seg så jag säger upp mig snart- det blir ingen bebis helt enkelt! Kan tyvärr meddela att jag gått med det där molande ett bra tag nu, kraftiga förvärkar och ett jävulskt poröst bäcken. Det var verkligen som alla sa, den sista tiden är så sjukt långsam! Ledsen att jag inte kan bidra med ett gladare svar, du får räkna bort mig till bitterhögen ;) håller tummarna för dig som sagt!
 • Och det är en jättefin bild!!
 • 4

  sjennifer

  3 sjennifer

  Ja, tiden nu på slutet är riktigt seg ! 

  Tack för dina kommentarer =)

 • Haft så ett par veckor nu :(  Det betyder ju att kroppen förbereder sig inför förlossning, men bara det att man inte vet riktigt när den bestämmer sig.. om du förstår va jag menar. allt från 1 dag till veckor, olika för alla.. Hoppas bebis e påväg för dig !!!!

 • 6

  Sara.

  4 Sara.

  Min förlossning började på natten med att jag sprang på toa 5 ggr på en timme. Sen hade jag en intensiv smärta i magen som inte gav sig o höll mig vaken hela natten. Och sen kom slemproppen... Men jag hade aldrig några förvärkar så jag vet inte skillnaden på när det är på g o när det bara är förvärkar. Ledsen att inte kunna ge dig ett bättre svar. Väldigt fin bild!
 • 7

  Hannis

  5 Hannis

  Måste bara säga WOW vilken fin bild!! Avis.. Vill också ha fina bilder på magen. :) 

  Hoppas att det är på G för din del.

  Kramar

 • 8

  blomma03

  2 blomma03

  Hej.

  JAg har exakt samma smärta just nu som du har. Mina började igår o man har inte kunnat sova alls.

  Jag kommer inte ihåg alls hur det var första gången. 9 år snart. :)