MissDonna

MissDonna

1215 visningar

Foglossning ? vecka 12

När brukar man få det ?  och hur känns det ?

vet att det är från pers till pers men vill gärna veta hur ni kännt de ?

kramar

10 Svar (äldsta svaret först)
 • Jag fick det för bara några veckor sen, jag känner av det mest bak vid rumpan, det gör ont när jag sitter för länge i samma ställningen, står och går för länge, vid vändning i sängen och när jag böjer mig fram. Så jobbigt =(

 • Det är samma som jag har och har haft nu 3 dagar men kan man få det såhär tidigt ?

  Lider med dig :(

 • Jo det kan man få, och det är inget farligt alls.. det gör bara så ont.

 • 4

  josefin_

  0 josefin_

  Första gången då jag började känna av min foglossning var när jag reste mig upp från en stol för snabbt.. tror jag var i vecka 25 ungefär..högg till som f*n i ljumskarna. Gjorde riktigt ont.. men tror det berodde på att jag praktisera på ett äldreboende då..överansträngde mig den dagen.

   Vet inte hur man ska kunna förklara på ett bra sätt hur det känns :P Men jag känner mig öm i ljumskarna.. känns som att någon hänger och drar i bäckenet :P  Känns som att bäckenet inte "sitter ihop" typ. Ibland kan jag även få ont/vara öm i ryggen..och det kan stråla ner i låren.

  På något sätt tycker jag att det påminner om träningsvärk man kan få i rygg och ljumskar om man tränat hårt:P

 • Hej.

  Jag är inne på min 3:e foglossning. Den första kom när ja va i v 26 och nu är ja i 32 och så går smärtorna upp och ner. Jag försöker att inte vara uppe och gå så jätte mycket när ja har så ont för då blir de bara värre så jag sitter mest i soffan eller i sängen och så vaknar ja varje natt när ja ska vända mig från sida till sida för de gör jätte ont :/

  Jag får väldigt ont i fogarna vid blygbenet och svanskotan och de känns som att de är någon tung person som har hoppat sönder blygbenet och svanskotan och att de bara är små benbitar som ligger och skaver. de är ganska svårt att förklara hur de känns men ont gör de iaf och man kan få de väldigt tidigt i graviditeten, många har de från början till slut och dom tycker ja verkligen synd om.

 • 6

  Jenni

  5 Jenni

  Jag fick det i v. 11.. Vissa dagar är lite bättre än andra men gör fortfarande j*vligt ont :(

  för mig känns det som att höftbenen pressas utot men sammtidigt in på nått konstigt sätt.. Och som att nått trycker ner eller hänger i mitt bäcken..

  Hoppas att du inte har/får det! :)

  Lycka till!

 • usch låter hemsk men tror nästan det är det jag har fått för jag har oxå super ont kan inte vända mig i sängen kan inte vara uppe och gå för länge heller.

  men det behöver juh inte vara det.

  tack för alla svar. Massa kramar

 • Vart exakt är de du har ont?? för de kan ju vara foglossning som du har fått för många får den tidigt i graviditeten och sen har några den hela vägen ut.

 • hum hur ska jag förklara alltså det gör ont i benen i början på låren in till slidan det låter dumt men vet ej hur jag ska föklara haha. sen värker det bak i ryggen (svanken)  kan inte vända mig eller sitta med benen som typ budda ställning oh svårt detta haha men hoppas du förstår lite ^^

 • 10

  mizz_malin

  4 mizz_malin

  Jag har också väldigt ont i svanken + svanskotan och blygbenet. så det som du beskriver tycker ja låter som foglossning.

  Jag skulle rekomendera att du köper ett foglossnings bälte. Jag köpte mitt på Gulare.com och den fungerar väldigt bra, det är många bm som rekomenderar dom bältena och hos en del bm kan man få låna men de är inte så många som har så jag köpte mitt för då har man till sen också :D

  http://www.gulare.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=83&products_id=434