Labolina87

4 Labolina87

2108 visningar

Flyga + gravid?? vecka 6

Törs man flyga när man är gravid? Kommer vara i v 9 när det är dags.. Hoppas jag inte är knäpp som nojjar över det här..

8 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Thessbaby

  0 Thessbaby

  det ska inte vara några risker med flygning och graviditet fören senare i grav :) har för mig att det är senare när trycket kan orsaka förlossningsstart ( då får man oftast inte flyga ändå..) , men rådfråga din BM istället om du har kommit dit än :) om inte annat träffa någon och rådfråga, kan vara olika också :) ltia inte för mycket på mig ! hehe

 • 2

  San87

  0 San87

  du kan flyga hur mycket du vill.

  hade du varit långt gången så hade du inte fått klivit på flyget. Eftersom det kan finnas en risk att du får värkar och ska föda..

  men många rekomenderar stödstrumpor om du ska flyga,. Men jag vet inte hur långt gången man ska vara för att det ska vara bra =)

 • 3

  p0ppan

  4 p0ppan

   

   

  Jag flyger till england en gång i månaden, så ja, 2 gånger i månaden blir det ju, och det är inge problem alls.  

  Men SAS får man flyga fram till 4 veckor innan BF.

  Ha det så kul var du nu ska :)

 • 4

  Anna_3

  0 Anna_3

  Hej! Jag fick inte flyga från 6 månader framåt, men det är olika beroende på flygbolag. Stödstrumpor är absolut att rekomendera då jag struntade i det i v13 och kom inte i mina skor när vi landat (14timmars flyg) .. :/

 • 5

  MosterMia

  3 MosterMia

  Jag flög i vecka 29 utan problem!

 • Det är ingen risk för varken dig eller barnet med att flyga, det är bara att flygpersonalen inte är utbildade ifall det skulle starta på flyget, så därför har de en gröns en viss tid innan, som en annan skrev, så har SAS 4 veckor innan =)

 • 7

  J-Linn

  4 J-Linn

  i vecka 9 får du flyga hur långt och hur mycket du vill ;)

 • 8

  Madelen

  0 Madelen

  Hej

  Kom Hem från tenerifa igår. Är  i v 17 så de går alldeles utmärkt att flyga. Som vissa sagt använd stödstrumper utan dom kan jag inte få på skorna på 2 dagar efter flygning.