sjennifer

3 sjennifer

2071 visningar

Fixering eller annat? vecka 36

Hejsan !

Har sen flera veckor tillbaka haft  sd men dem tre senaste dagarna har det ökat både smärtmässigt och i tid, men inte regelbundet. Har också börjar fått ordentligt ont i hönapöna, känns som om hon går i tusen bitar. På detta har jag också fått ett illamående så påminner på magsjuka. 

Är i vecka 36 och det känns ju lite tidigt för att det skulle kunna vara någon fl? är förstföderska dessutom. kan det möjligen vara fixering?

3 Svar (äldsta svaret först)
  • Latensfas skulle jag gissa =) jag är i 35+5, har ungefär som du, och jag har hela tiden trott att mini kommer lite tidigare. Livmodertappen håller på o mognar och liten trycker ju nedåt hela tiden. Då kan man tydligen må illa ibland. Jag blir lite yrslig också. Bara min gissning, är också förstföderska. Är du orolig så ring in till förlossningen och bara prata med dem. Lycka till och hoppas du mår bättre snart!
  • Ju nærmare førlossningen du kommer ju ondare och mer førværkar och sammandragningar kommer du få! Jag ær i v.38 och upplevde precis det du beskriver. sækert inget att oroa sig før :)) på mig kænns det fortfarande som nån sticker upp en skruvmejsel i musen och vevar runt! Sjukt obehagligt :P tror inte det ær fixering, du ær helt enkelt gravid i v.36 ;) kram
  • 3

    Sara.

    4 Sara.

    När du är så nära så kan det ju också vara fixering:) min lilla fixerade sig i v 33 men stannade ändå kvar till v 39:) men troligast är det som saraarkbark skrev. Jag upplevde samma sak. Lycka till, snart kommer liten<3