SaraOlsbrink

3 SaraOlsbrink

978 visningar

Fel??

Är det fel att vilja vara gravid utan att ha pluggat längre än ett helt år på gymnasiet och att vara 19 år?? Jag har velat ha bebis sen jag var 15. Och vill fortfarande. Misstänker att jag är gravid nu men  är osäker på det samtidigt. För är isåfall i tidigt stadie så det märks inte så starkt bortsett från illamående, känlsigare och vilja ha sötsaker och mer salt. Ska nog vänta med att testa mig tills jag isåfall gått längre. Slutade med p pillren då jag hade mens senast och det är en sort som är lika som pstav så är det då så att man får ÄL efter 3 dagar?    råd??

Jag är säkert helt dum i skallen men jag vill vara ung mamma. Är tillsammans med en 16 årigkille och vi har snackat lite om detta och han kan tänka sig att bli bonus pappa men är mer osäker på papparollen råd??

7 Svar (äldsta svaret först)
 • 4

  anneli_g

  5 anneli_g

  har längtat efter bebis sen ja själv var en, jag tror det är bäst för alla att vänta nåra år. jag vill ha råd och tid att skämma bort min unge, det är svårt att ha det när man inte ens tagit studenten. är du inte redan gravid föreslår jag att du väntar, delvis för att killen ska hinna bli myndig. det ska ju va erat barn, inte era föräldrars ;P lovar att du kommer få barn eftersom du börja tänka på de så tidigt och klart de e bra att va en någorlunda ung mamma men det kommer du va upp till typ 25 ;) min kusin hade ett rent helvete med att uppfostra sina två barn som hon skaffa innan hon utbildat sig färdigt, önskar ingen samma jobbigheter som hon gått igenom.
 • hört det många gånger. Men det blir ändå att man vill. och redo är jag men är mer osäker på min kille. Eller osäker och osäker. han verkar mer säker än jag konstigt nog. Och att det skulle vara föräldrarsbarn kommer inte bli. Får se hur allt står till i magen om det finns ngn eller är helt tomt
 • 6

  iiian

  7 iiian

  Fick min son när jag var 17 år, och andra kommer innan jag fyller 19 så nej :-) jag kommer börja skola sen! Då har man mycket att kämpa för är säker att jag klarar det lycka till.
 • 7

  J-Linn

  4 J-Linn

  Jag skulle iallafall inte vilja vara utan en bra pappa till barnet :) Men när vet man att det är en bra pappa?? Lita på vad ditt hjärta säger ;)