mysgroda

mysgroda

5018 visningar

Färsk blödning vecka 7

Liten fråga eller två frågor i en.

Kan man vara så pass skengravid att man kan få ett plus på stickan? 

Hur vanligt är det med en färsk blödning i början av en grav? Något man bör vara orolig över?

10 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Tea

  4 Tea

  Det är förmodligen bara nidblödning, när ägget fästersig. Jag fick med det runt den tiden. Var det mycket blod eller bara precis så det kom ut och sen inget mer? Teststickan kan enbart läsa ut gravidhormonet och man kan inte lura fram hormon i kroppen, ett plus är alltid ett plus, men om man skulle få missfall så kan det dröja dagar-veckor innan hormonet är ur kroppen och kan då visa plus på stickan efter mf. Men det är förmodligen inte det du fått :) Du behöver nog inte oroa dig!
 • Det är bara en sådan där liten blödning...precis som i början av en mens...får avvakta om det kommer mer under dagen...

  Tack för ett snabbt svar...:)

 • 3

  Tea

  4 Tea

  Då kan jag nästan lova att det var en nidblödning :) Jag blev med rädd för har haft 2 mf som visat sig genom blödningar men då vart det mer blod och det var inte färskt utan koagulerat och brun/svart. Blev helt knäckt när jag fick nidblödningen men fick snabbt lovord från snälla människor på denna sajt :)
 • Först och främst GRATTIS! och vad gäller blödningen så blöder många mer eller mindre. Jag blödde riktigt rejält runt din vecka, med klumpar och värk, och det kändes rätt otippat på ultraljudet att mini faktiskt lög kvar. Men det gjorde den och kommer när som helst nu!
 • Tack för snabba och konkreta svar! Blödningen nästan slutat....molnande värk i magen...i det gamla snittet...hoppas att det slutar snart..

  Ska i väg till mvc på torsdag..antar att jag får ställa mina frågor då...blir ju lite nojig då det är 12 år sedan sist....

 • 6

  catja

  catja

  jag blöder oxå nu och är i vecka fem. är själv mega orolig, kvittar vad folk säger eller skriver till mig, just nu så känns de som att inet tröstar och det är sjukt jobbigt.

 • Förstår din oro "catja"..inte alls roligt! Vi får helt enkelt hålla tummen för att det vill gå vägen.

  Jag hade ju totalt inbillat mig att jag var skengravid (vilket jag inte var)

 • 8

  catja

  catja

  jag trodde oxå att jag var det, men det var jag inte. jag va på akuten igår o fick se en svart bubbla men inget i, men då sa doktorn att så ska de se ut om man är i ungefär vecka fem. men eftersom jag blöder så vill han att jag kommer tillbaka om en vecka och tittar om det är något som utvecklats i den svarta bubblan, och har det ej de så kan det möjligtvis vara en graviditet som valt attt stanna, så man är lagom stressad inombords nu.

 • Blöder du mycket eller lite? 

  Själv så väntar jag tills på torsdag...ska då upp till mvc som sagt....

  Ut och gå..städa...fika...umgås med kompisar..du måste få tankarna på annat håll...vet att det är svårt!

 • 10

  catja

  catja

  ja blöder inte mycket alls, de e olika för dag till dag. ja kommer väl på benen snart igen, just nu är det bara alldeles för nytt så ja vill vara hemma. lycka till sj när du ska dit.