Pattie

0 Pattie

1086 visningar

Får man kagge tidigare med andra graav? vecka 10

Jag har en liten fråga till er som väntar erat andra barn..
Jag är i vecka 10+0 väntar mitt andra barn och har redan börjat få mage och det syns tydligt att jag är gravid, Jag fick inte mage förens vecka 16-18 när jag var gravid första gången..

Så min fråga till er : Får man mage tidigare med andra graviditeten elelr när det bara en slump? :)

Ha en bra dag!

7 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  LyxMamman

  5 LyxMamman

  Yes, det får man. Jag å min sambo ville vänta tills ca v 14 innan vi berättade, men folk såg redan i v 10 att jag var gravid. Min bm säger att det beror på att magmusklerna inte har återhämtat sig efter babis nr 1.

 • 2

  Pattie

  0 Pattie

  Jaha okej, tack för svaret :)

 • Jag började få stor mage redan i vecka 6 (svullen) och kunde inte dölja min mage i vecka 9 med mitt första barn, ville ju gärna hålla det hemligt till 12 fulla veckor, så jag hoppas inte man får mage tidigare med andra :P

 • 4

  Pattie

  0 Pattie

  oj ja det var tidigt, hmm det kanske är från person till person det där med växande magar :D men ganska mysigt iallafall att få mage tidigt, jag gick ju bara och väntade och väntade på att min m! :)

 • 5

  Lycka2010

  5 Lycka2010

  På mej syns det inte mer än att ja e lite svullen. är i vecka 9+5! Antar att ja har "bra" mag muskler i såna fall

 • 6

  Pattie

  0 Pattie

  Okej, och du väntar också andra barnet?

 • Jag väntar mitt andra barn, är i v 12+1 och oo ja det syns redan på mig denna gång. Med vår första syntes inget förens runt v.20. Vi semestrade i v.16-17 och på de bilderna syns inte ett spår av någon graviditet. Vår första blir fyra nu i slutet av november och jag tränar boxning, vilket betyder att min mage både har kommit igen efter första graviditeten och att den är i bra trim. Så jag tror inte på teorin att det skulle synas tidigare för att man har "dåliga" magmuskler eller att musklerna inte har återhämtat sig.